Tilbehør til opvaskemaskiner

Kom både dit service og dine glas i sikre hænder med vores tilbehør til opvaskemaskiner. 

Se alle tilbehør til din opvaskemaskine
Se alle tilbehør til din opvaskemaskine
14 af 14
 • Electrolux - Affedter - E6DMH101

  Affedter

  E6DMH101

  Affedter til opvaskemaskine. 200 gr. Pulver.


 • Electrolux - Afkalkningsmiddel til opvaskemaskine - E6WMG100

  Afkalkningsmiddel til opvaskemaskine

  E6WMG100

  Afkalker til vaskemaskine og opvaskemaskine. Afkalkningsmidlet er af høj kvalitet og fjerner kalk- og restaflejringer fra dine produkter med et skinnende rent resultat. Uden fosfor og overfladeaktive stoffer, hvorfor det er ideelt til områder med hårdt vand. Du opnår den bedste ydeevne og tilmed nedsat energiforbrug, når du anvender det en gang om måneden. Til 10 gange.


 • Electrolux - Luftfrisker til opvaskemaskine - E6DDM101

  Luftfrisker til opvaskemaskine

  E6DDM101

  Luftfrisker til opvaskemaskiner. Fjerner effektivt ubehagelige lugte og er især nyttig, når der står snavset service i opvaskemaskinen før opvasken. Efterlader en frisk citronduft indvendigt i opvaskemaskinen. Hver luftfrisker holder ca. 50 opvaske.


 • Electrolux - Drypbakke - E2WHD450

  Drypbakke

  E2WHD450

  Drypbakke til vaske- og opvaskemaskiner. Specielt designet til at lade vandet løbe ud til forsiden for at gøre selv små vandudsivninger synlige og for at undgå skader på gulvet under produkterne Mål: Bredde: 44,7 cm. Dybde: 49,7 cm. Højde: 5 cm.


 • Electrolux - Drypbakke - E2WHD600

  Drypbakke

  E2WHD600

  Drypbakke til vaske- og opvaskemaskiner. Specielt designet til at lade vandet løbe ud til forsiden for at gøre selv små vandudsivninger synlige og for at undgå skader på gulvet under produkterne Mål: Bredde: 60 cm. Dybde: 49,7 cm. Højde: 5 cm.


 • Menalux - Bestikkurv - MDWCB

  Bestikkurv

  MDWCB

  Universal bestikkurv til opvaskemaskine.


 • Electrolux - Rensekit - E6DK4101

  Rensekit

  E6DK4101

  Plejesæt til opvaskemaskine. Indeholder affedter, afkalker, salt og deodorant.


 • Electrolux - Salt - E6DMU101

  Salt

  E6DMU101

  Filtersaltet forebygger dannelse af kalcium og kalk, som får dit bordservice til at blive mat og kedeligt. Det får opvaskemaskinen til at yde optimalt og sikre pletfrie resultater. Filtersalt til opvaskemaskine er den eneste type salt, der bør anvendes – enhver anden type salt kan øge vandets hårdhed og skabe tilstopning.


 • Electrolux - Slanger til installation - E2WIS250A

  Slanger til installation

  E2WIS250A

  Undgå oversvømmelser med denne tilløbsslange. En stopventil aktiveres ved kontakt med vand og stopper vandstrømningen i tilfælde af lækage. Et lille vindue lyser rødt og viser, når slangen skal udskiftes. Lige tilslutningsstykke med buede og grovfilter med maks. tryk på 60 bar og 90 °C. IMQ-, VDE- og WRAS-certificeret. Mål: 2,5 m, diameter 3/4", diameter 20/27 mm.


 • Electrolux - Slanger til installation - E2WII150A

  Slanger til installation

  E2WII150A

  Det er vigtigt at bruge den rigtige vandslange for at få et sikkert og pålideligt system. Denne tilløbsslange til koldt vand er testet og afprøvet med Electrolux vaskemaskiner. Lige tilslutningsstykke med buede, koblinger og IMQ-certifikat. Maks. tryk på 60 bar og 25 °C. Mål: 1,5 m, diameter 3/4", diameter 20/27 mm


 • Electrolux - Slanger til installation - E2WII250A

  Slanger til installation

  E2WII250A

  Tilløbsslange til koldt vand. Er testet og afprøvet med Electrolux vaskemaskiner. Lige tilslutningsstykke med buede, koblinger og IMQ-certifikat. Maks. tryk på 60 bar og 25 °C. Mål: 2,5 m, diameter 3/4", diameter 20/27 mm.


 • Electrolux - Slanger til installation - E2WIH250A

  Slanger til installation

  E2WIH250A

  Det er vigtigt at bruge den rigtige vandslange for at få et sikkert og pålideligt system. Denne tilløbsslange i høj kvalitet til varmt vand er testet og afprøvet med Electrolux vaskemaskiner. Lige tilslutningsstykke med buede, koblinger og grovfilter. Maks. tryk på 60 bar og 90 °C. IMQ-, VDE- og WRAS-certificerede. Mål: 2,5 m, diameter 3/4", diameter 20/27 mm


 • Electrolux - Slanger til installation - E2WIS150A

  Slanger til installation

  E2WIS150A

  Undgå oversvømmelser med dette sikkerhedssystems tilløbsslange. En stopventil aktiveres ved kontakt med vand og stopper vandstrømningen i tilfælde af lækage. Et lille vindue lyser rødt og viser, når slangen skal udskiftes. Lige tilslutningsstykke med buede og grovfilter med maks. tryk på 60 bar og 90 °C. IMQ-, VDE- og WRAS-certificeret. Mål: 1,5 m, diameter 3/4", diameter 20/27 mm


 • Electrolux - Glaskurv - E9DHGB01

  Glaskurv

  E9DHGB01
  • Slut med at vaske glas op i hånden
  • Skinnende ren. Perfekt sikkerhed
  • Der er plads til alt
  • Universal