Legetøj

Overrask dine børn med sikre og sjove legetøjsapparater fyldt med interaktive funktioner.

Se alle legetøjsapparater
 • Electrolux - Legetøj - ETY01N

  Legetøj

  ETY01N

  Hold din lille hjælper sikker, når han/hun stryger vasketøjet med dette legetøjsstrygejern. Strygejernet ligner et rigtigt strygejern og har følgende interaktive funktioner: Temperaturmåler, der lyser op. Vandbeholder, som kan fyldes og niveauindikator, vandsprøjtningsknap. Uden varmefunktion så det er sikkert og sjovt at lege med.


 • Electrolux - Legetøj - ETY05N

  Legetøj

  ETY05N

  Et legekøkken vil ikke være komplet uden en legetøjsbrødrister. Denne pop-up-legetøjsbrødrister ser ud og fungerer som en rigtig brødrister. Brødristeren leveres med to brødskiver af plast. Tryk ned på sidehåndtaget, gå et skridt tilbage, og se, når toasten hopper op, når den er færdig. Uden varmefunktion så den er sikker og sjov at lege med.


 • Electrolux - Legetøj - ETY06N

  Legetøj

  ETY06N

  Bryg lidt sjov med denne legetøjskaffemaskine. Kaffemaskinen åbnes foroven og fyldes med vand og har vandniveauindikator på siden. Vandet strømmer derefter realistisk ind i kaffekanden, som har et vippe-top-låg og riller, så den kan sættes i og tages af maskinen. Uden varmefunktion så den er sikker og sjov at lege med.


 • Electrolux - Legetøj - ETY07N

  Legetøj

  ETY07N

  Pisk nogle herlige lækkerier med denne legetøjshåndmixer. Din lille hjælper kan bage sikkert sammen med dig, da de roterende piskeris er bløde og fleksible. Piskerisene kan tages af, så de nemt kan rengøres.


 • Electrolux - Legetøj - ETY08N

  Legetøj

  ETY08N

  Med dette køkkenlegetøjssæt vil børnene få timevis af sjov med at lave alle mulige lækkerier, som du skal smage. Køkkensættet indeholder: sæt med 6 styk køkkenredskaber i plastik - en plastik pizzaskærer, skumske, øseske, pastaske, grydeske og pallet, pop-up-brødrister, kaffemaskine, håndmixer.


 • Electrolux - Legetøj - ETY09N

  Legetøj

  ETY09N

  Ovnen er centrum i ethvert køkken. Dette legetøjskomfur ser ud som et rigtigt komfur med følgende interaktive funktioner: Kogesektionselementer, der lyser op, komfuret udsender to forskellige tilberedningslyde og har drejeknapper. Komfuret leveres med grillbakke og bundskuffe til at opbevare legetøjet.