Legetøj

Overrask dine børn med sikre og sjove legetøjsapparater fyldt med interaktive funktioner.

Se alle legetøjsapparater
 • Hold din lille hjælper sikker, når han/hun stryger vasketøjet med dette legetøjsstrygejern. Strygejernet ligner et rigtigt strygejern og har følgende interaktive funktioner: Temperaturmåler, der lyser op. Vandbeholder, som kan fyldes og niveauindikator, vandsprøjtningsknap. Uden varmefunktion så det er sikkert og sjovt at lege med.

  NaN
  (0)
 • Et legekøkken vil ikke være komplet uden en legetøjsbrødrister. Denne pop-up-legetøjsbrødrister ser ud og fungerer som en rigtig brødrister. Brødristeren leveres med to brødskiver af plast. Tryk ned på sidehåndtaget, gå et skridt tilbage, og se, når toasten hopper op, når den er færdig. Uden varmefunktion så den er sikker og sjov at lege med.

  NaN
  (0)
 • Bryg lidt sjov med denne legetøjskaffemaskine. Kaffemaskinen åbnes foroven og fyldes med vand og har vandniveauindikator på siden. Vandet strømmer derefter realistisk ind i kaffekanden, som har et vippe-top-låg og riller, så den kan sættes i og tages af maskinen. Uden varmefunktion så den er sikker og sjov at lege med.

  NaN
  (0)
 • Pisk nogle herlige lækkerier med denne legetøjshåndmixer. Din lille hjælper kan bage sikkert sammen med dig, da de roterende piskeris er bløde og fleksible. Piskerisene kan tages af, så de nemt kan rengøres.

  NaN
  (0)
 • Med dette køkkenlegetøjssæt vil børnene få timevis af sjov med at lave alle mulige lækkerier, som du skal smage. Køkkensættet indeholder: sæt med 6 styk køkkenredskaber i plastik - en plastik pizzaskærer, skumske, øseske, pastaske, grydeske og pallet, pop-up-brødrister, kaffemaskine, håndmixer.

  NaN
  (0)
 • Ovnen er centrum i ethvert køkken. Dette legetøjskomfur ser ud som et rigtigt komfur med følgende interaktive funktioner: Kogesektionselementer, der lyser op, komfuret udsender to forskellige tilberedningslyde og har drejeknapper. Komfuret leveres med grillbakke og bundskuffe til at opbevare legetøjet.

  NaN
  (0)