Timm Vladimir

Dampede muslinger

- Vladimir style

Electrolux har indgået et sjovt og inspirerende samarbejde med Timm Vladimir med et mål om at afsløre hemmelighederne bag unik smag og konsistens. Udstyret med en state-of-the-art kombidampovn udforskede Timm magien i tilberedning med damp - uden at det bliver kompliceret og avanceret.

Ingredienser

Dampede muslinger
1-2 kg muslinger, 2 dl hvidvin, bredbladet persille eller koriander, chili, frisk salt

Sådan gør du

Dampede muslinger
1. Sæt ovnen på fuld damp(99 grader) og 15 minutter.
2. Skyl muslingerne under den kolde hane og hæld dem over i en bradepande. Hæld vinen over.
3. Når ovnen er helt opvarmet efter ca. 5-6 minutter, så sætter du hurtigt muslingerne i ovnen. Giv dem 6-8minutter. Imens kan du hakke persille eller koriander og chilien.
4. Når muslingerne har åbnet sig er de færdige. Tag dem ud af ovnen og hæld dem over i et flot fad eller fordel dem i 4 skåle. Husk at få det dejlige saft med i bunden af bradepanden. Drys med lidt salt og masser af persille eller koriander og den friskhakkede chili. Spis med det samme.

Her finder du opskriften i Timms Vladimirs blog.