Showroom

Plads til at finde inspiration

Oplev vores nyeste teknologi

I det 950 m2 store arkitekttegnede Electrolux Showroom kan du gå på opdagelse i vores enorme udvalg af kvalitetshvidevarer og få masser af inspiration!

Oplev kvaliteten

Kvalitet skal ikke bare ses, men mærkes. Hos os får du lov til at afprøve hvidevarerne og mærke, hvordan f.eks. betjening, låger og overfladen på din nye ovn føles. Vi har bygget rigtige køkken- og bryggersmiljøer, så du kan se, hvor smukt hvidevarerne indgår i en naturlig sammenhæng. 

Der er ingen købetvang, for ingen af vores udstillede produkter er til salg i vores showroom. Du skal bare nyde, og først når du kommer hjem, tager du stilling til, om du vil købe et af vores kendte mærker i en af de butikker, du plejer at handle i.

Åbningstider og adresse

Åbningstider
Mandag kl. 8:00 - 16:00
Tirsdag kl.  8:00 - 16:00
Onsdag kl.  8:00 - 16:00
Torsdag kl. 8:00 - 16:00
Fredag kl.   8:00 - 15:30

Her finder du os
Electrolux Showroom har den skønneste beliggenhed med udsigt udover Lillebælt og Den Nye Lillebæltsbro, lige ved motorvejsafkørsel 59, ved Fredericia.

Electrolux Showroom
Strevelinsvej 38-40
7000 Fredericia

Culinarium

I vores showroom har vi indrettet Culinarium. Kom og få en kulinarisk oplevelse udover det sædvanlige, når Rasmus Kibsgaard og Lars Askanius jonglerer med råvarerne, og lær at lave retter, der får tænderne til at løbe i vand.