Varmepumper

Installation

af varmepumpe

En korrekt installation giver en optimal funktion og en lang levetid. Installationer foretages over hele landet. Her kan du hente bestillingsblanketten for installation, samt se hvordan en installation foregår.

Læs her

Energitilskud

Information og skema til indsendelse

Electrolux har indgået aftale med TREFOR Energi A/S om udbetaling af energitilskud til forbrugere, der køber en Electrolux luft-luft varmepumpe som erstatning for elvarme, olie- eller gasopvarmning i helårsbeboelse eller sommerhus/fritidsbolig. Her kan du læse mere, samt hente skemaet, der skal indsendes for at få tilskuddet udbetalt.

Læs mere

Spørgsmål

og svar

Her finder du svar på, hvordan en varmepumpe fungerer, hvad SCOP betyder, om en luft-luft varmepumpe passer til dig, og mere.

Læs mere

Hvordan vælger jeg

varmepumpe?

Her finder du skemaer til at beregne varmebehov, varmetab og mere information, der kan hjælpe med at vælge, hvilken model der passer dig bedst.

Læs mere

5 års servicegaranti

på luft-luft-varmepumper

Her finder du mere information om vores 5 års servicegaranti samt skemaet, der skal udfyldes for at få denne ekstra garanti.

Læs mere