Hemmeligheden bag fantastisk smag

Forny dine favoritretter

Og får den til at smage endnu bedre

Der er ikke mange, som ved, at hemmeligheden bag fantastisk smag ikke kun handler om ingredienser, men også om de redskaber, du bruger. Vores produkter har den teknologi, som den professionelle kok bruger i sit eget køkken. Vi kan hjælpe dig med at opnå de lækre resultater, som ellers virker uopnåelige.

Lav det umulige

Et æble hver dag

Der er mere end 7500 forskellige æbler og former farver, størrelser og smag. Faste æbler, der smager af noget, giver det bedste resultat i salater, men bløde og lidt melede æbler er gode til varme madretter. Den virkelig lækre æbletærte kræver bløde, halvfaste æbler, der er perfekte til bagværk. Brug dampovn til at give en lækker skorpe og smagsfuldt fyld.

bagt i en dampovn

Med lige den rette mængde damp blot ved at trykke på en knap får du et resultat, der både ser godt ud og smager frisklavet.

Bagning med damp

Med et strejf af damp er bagning virkelig en smal sag. Professionelle bagerier bruger damp til at opnå utrolige resultater, og det kan du også gøre nu. Knappen tilfører damp i de første 15 minutter for at få dejen til at hæve og holde den let og luftig indeni. Tør varme giver enestående farve og den helt rigtige sprødhed.

Frisk laksefillet med krydderi

Lækker laks

Der findes en hemmelighed til at tilberede laks med perfekt, sprødt skind.. Du vil trods alt gerne smage smagen af frisk fisk udenpå. Og du vil stadig gerne have lækre flager på din filet. Den kombination af konsistens og smag er nok til at få alle til at spise en portion til - også selvom der så ikke er plads til desserten. Hemmeligheden er at have styr på varmen med en induktionskogesektion.

Electrolux Infinite Combi induktionskogesektionen
Fremstillet på induktionskomfur

De følsomme betjeninger bringer dig fra at simre til at brune på et øjeblik.

To lækre laksebøffer, der steges på induktionskomfuret

Hvad gør induktion så speciel?

Induktion, som er kraftigere end andre kogesektioner, gør det nemt at få et hvilket som helst kogegrej til at blive intenst varmt. Så din laks begynder at blive sprød med det samme. Teknologien reagerer også utroligt hurtigt. Du kan styre temperaturen præcist og udføre justeringer uden besvær. Så du kan få dine fileter til at blive rigtig lækre med supersprøde flager.

Lækker lynstegt tunret
Infinite™ Combi-kogesektion

Med denne kogesektion kan du lave mad med lige den størrelse gryde og pande, der passer dig

Infinite Combi induktionskogesektion

Fuldend din kreative frihed

Utryk din kulinariske kreativitet med vores Infinite™ Combi-induktionskogeplade. Med FreeZone-induktionsoverfladen kan du placere en pande uanset størrelse, lige hvor du vil. Så uanset om du skal lynstege tun på panden eller dampe laks i en megastor fiskegryde, tilpasses varmen i forhold til størrelsen og du får altid det bedste resultat.

Kylling stegt i en Electrolux kombidampovn

Kylling på en helt ny måde

Der findes en måde at få den maksimale smag frem i din stegte kylling.. En metode, som får dig til at ønske, at det ville vare bare én mundfuld til. Hver bid er et perfekt komplement af saftighed og sprødhed. Hver eneste bid er fyldt med lækre næringsstoffer og vitaminer. For at få en sundere, lækrere og uforglemmelig stegt kylling skal du bruge en kombination af damp og varme.

Et saftigt stykke damplet kylling
Electrolux-dampovn
Bagt i en dampovn

At tilføje damp til madlavningen gør dit kød mere mørt, dit brød luftigere og din fisk sprødere.

Kylling stegt i kombidampovn

Hvad gør damp så specielt?

Eftersom kombidampovne bruger damp og over-/undervarme, får du en vidunderlig blanding af smag og konsistens.. Dampen holder din kylling saftig, mens varmen giver dig en gyldenbrun sprødhed. Den er desuden mere skånsom, så den beskytter næringsstoffer og vitaminer til at forstærke smagen. Med den rigtige ovn er det nemt at få fantastisk smag: tilfør kun damp.

Søde sommerjordbær

Intet smager mere af sommer end saftige jordbær. Men hvordan kan du bevare smagen? Hold maden friskere i længere tid med TwinTech®-kølefrys og få den ideelle temperatur til at holde på smagen. Så kan du være sikker på, at din jordbærdessert altid har den perfekte smag.

Hold på næringsstofferne

Brug det bedste kølesystem til at holde på smagen og det gode i jordbærerne. Så kan du holde på de vigtige næringsstoffer som vitamin C.

Sød og farverig hindbærtærte
CombiSteam Pro ovn

Fremhæver den smag du er glad for med avancerede dampfunktioner

CombiSteam Pro ovn

Lækre retter på en nem måde

Uanset, om du steger kød eller kreerer lækre desserter hjælper CombiSteam Pro med at bringe dine yndlingsretter op på et helt nyt niveau. Dampprogrammerne gør det nemt at fremtrylle kompleks smag og konsistens af hver enkel ingrediens. Med vores bedste ovn kan du sætte fantastiske retter på bordet, som hele familien vil elske.

Urtedampede kartoffelbåde

Præmierede kartofler

Dampede, mosede, bagte, stegte.....kartofler er lige så lækre, som de er alsidige. Men det bedste resultat, hvor de er bløde indeni og sprøde udenpå, opnås med dampovn. Tilbered lige så mange du har lyst i dampovnen med urter og et par fed hvidløg, så har du en sikker favorit hver gang.

Lækker kartoffelsalat tilberedt med majonæse, urter og rødlæg
Et udvalg af forskellige kartofler
En godt tip

Dampstegte kartofler med skræl er den perfekte måde at få B6 og kalium på.

Skåle med forskellig slags quinoa

Et særligt korn

Det er dyrket i 4.000 år på skråningerne af Andesbjergene og et helt unikt produkt. Det er fiberrigt og fyldt med alle de ni essentielle aminosyrer. Det er både blødt og knasende. Sødt eller som nødder. Det kan bruges som hovedbestanddel af en blød, frugtdessert eller give fin balance til stegt fisk.

Frugtgrød med quinoa
Quinoa koges på induktionskomfur
FREMSTILLET MED INDUKTIONSKOMFUR

Men quinoa kan være en udfordring for kokken. Den eneste måde at sikre konsistensen på er at styre varmen med induktion.

Lækre og fyldige brownies

Hvad gør induktion så speciel?

Induktion lader dig bestemme, så du let opnår en intens høj temperatur. Perfekt til at poppe quinoa til din brownies eller til at holde lunt, mens du gør retten færdig.