Opdag

AirComfort

Et køligere, sundere hjem

voksen og barn læser en bog sammen og hygger i deres rene og afkølede hjem

En air conditioner, der renser

Rent og filtreret luft med ideel temperatur. PureBreeze air conditioner har tre separate filtre, som holder dit hjem frit for støv, allergener og lugte. Det elegante, moderne Red Dot prisbelønnede design får også dit hjem til at se ligeså godt ud, som du føler dig. Så du føler dig frisk og fyldt med energi hele dagen, hver dag.

Nærbillede af PureBreeze-airconditioner med RedDot-designlogo

Prisbelønnet design

Vores fine, kurvede rustfrie stålmodel har vundet 2015 Red Dot-prisen. Red Dot er et internationalt mærke for enestående design. Det er god stil og prisen gives for innovation, kvalitet, holdbarhed og andre nøgleegenskaber. PureBreeze har vundet, fordi det balancerede, harmoniske design passer godt med og styrker ethvert hjem.

For at du bedre kan slappe af hjemme, har vi sørget for PureBreeze er stillet nok til at sove gennem.

Voksen og barn sover i et køligt og roligt hjem

Hold hjemmet sundt

Afkøl og opfrisk luften, som du og dem du holder af, indånder hver dag. Vores PureO₂-system dræber 99% af alle bakterier og klarer mug, allergener og virus. Samtidig fjernes lugt og røg. Det er ikke blot airconditioning, det er ren luft.

Få bugt med myggene

Frisk og kølig og sund luft, uden myg. PureBreeze udsender skadesløse ultralydsbølger, der holder myggene væk. Så kan du slappe af i et køligt hjem uden myg, dag og nat.

En kvinde sover fredsommeligt uden at blive vækket af lyden fra køleenheden

Næsten lydløs air condition

Nyd ren luft og en god nats søvn med OptiBreeze air conditioner. Dens specielle sove-indstilling justerer temperaturniveauerne efter dit søvnmønster. Alt sammen, mens den renser luften for lugte, allergener og bakterier. Du sover godt og vågner op sund og frisk, fordi de avancerede filtre sikrer, at din luft altid er ren og frisk. Alt ved en næsten lydløs driftsvolumen på kun 22 dB.

Electrolux ChillFlex-enheden i en lounge

Behagelig køling hvor som helst

Nyd fleksibel, elegant og effektiv air conditioning, hvor du vil.. Den transportable ChillFlex air conditioner har praktiske ridsefri hjul og et håndtag foroven, så den er nem at flytte. Den indbyggede sensor i fjernbetjeningen holder desuden den ideelle temperatur, uanset, hvor den placeres. Du skal kun placere den, hvor du har brug for den, for at få optimal komfort.

Voksen og barn sover i et køligt og roligt hjem

Air conditioning du kan tage med dig

Hold dig fyldt med energi og afslappet med et behageligt indeklima uanset vejret udenfor.. Du skal blot tage enheden med dig, uanset om det er i badeværelset eller i arbejdsrummet. Den transportable ChillFlex Plus air conditioner er mobil og sikrer dig frisk luft, hvor du har brug for det. Med dens suveræne energieffektivitet og det moderne design giver den dig desuden både velvære og ser flot ud.

Frisk luft, med stil

Electrolux OptiBreeze X3 AirConditioner er den ideelle blanding af form og funktion. En ukompliceret tilføjelse med de helbredsmæssige fordele, der er ved frisk og ren luft.

1
Præmieret stil

Præmieret "Red Dot" for bedste design i sin klasse

2
PureO2-system

Meget effektivt og rent med allergen- og partikelfrit miljø

3
Ét klik til komfort

Indstil til at tænde og slukke på et bestemt tidspunkt i dagens løb

WiFi ControlBox

Kølig luft fra din smartphone

Kom altid hjem til den perfekte temperatur med vores WiFi ControlBox.. Du kan bruge den til at styre dit hjems air conditioning via din smartphone hvor som helst fra. Overvåg og indstil forskellige temperaturer og blæserhastigheder i hvert rum. Så du kan komme hjem til den komfort, som kun dit hjem kan give dig.

Et mere komfortabelt hjem

Den smarte affugter gør dit hjemmestudie til et rart stede at arbejde

Smart affugtning hvor som helst

Vælg AmbiFlex til præcis fugtstyring og hurtig, fleksibel lufttørring. Det er en kraftig affugter, som styrer fugtigheden automatisk i dit rum. Det glatte, elegante design passer perfekt ind overalt til effektiv affugtning i hele hjemmet.

Et varmere og hyggeligere hjem

Barn søger skjul i et varmt hjem mod kulden udenfor

Varme hele året

Vores OptiBreeze Air til luft-luft-varmepumpe, der er designet og bygget i Sverige, er fremstillet til at modstå Nordens strenge vintre. Så du kan have det varmt og hyggeligt indendørs, selv, når det er -30 °C udenfor. Med det lave energiforbrug og den lave driftsvolumen vil hverken kulden eller dine elregninger holde dig vågen om natten. Og om sommeren vil den også holde dig kølig og sval.

Skandinavisk knowhow, til hver sæson

Electrolux Optibreeze X5 Air-to-Air-varmepumpe udnytter vores særlige viden om årstiderne, og du får det rette resultat med en løbende lav elregning.

1
Spar penge ved at spare på energien

Energimærket A++ for både varme og køling som følge af det optimerede produktdesign

2
PureO2-system

Meget effektive rensekomponenter giver allergen- og partikelfrit miljø

3
Mere stille end hvisken

Det støjsvage design betyder, at du kan lade den køre hele natten