Opdag

Classic Collection™

Den graciøse PowerForce-støvsuger fra Electrolux

PowerForce™

Kraftig men effektfuld. Avanceret men nem at bruge. PowerForce™ er der for at hjælpe på enhver gulvtype. Med hjul, der kan drejes 360°, kan du bevæge dig frit rundt i huset, mens du rengør i alle mulige retninger.

SilentPerformer Cyclonic støvsuger

SilentPerformer™ Cyclonic

Få dit hjem til at føles som dit på en endnu mere fintmærkende måde med SilentPerformer™ Cyclonic. Med dens poseløse styrke og kraftige allergifiltre hjælper den dig med at befri dine møbler og gulve for støv, giver dig renere luft at indånde og skaber et mere allergivenligt hjem at være i.

SilentPerformer-støvsuger i brug
SilentPerformer-støvsuger

Rapido™ Lithium

Rapido™ Lithium giver dig nem adgang til et rent hjem. Lille, håndholdt og ledningsfri. Perfekt til de trange steder, der nemt samler støv som f.eks. vindueskarme og boghylder. Investér i en kraftfuld løsning til de sidste opfriskninger, og du skal aldrig mere bruge en støveklud.

Den lydsvage SilentPerformer-støvsuger fra Electrolux

SilentPerformer

Med SilentPerformer kommer du ind i alle hjørner og på alle hylder og sikrer, at støvet ikke kommer i vejen for din trivsel i hjemmet. For at give dig mulighed for at tage dig stille og roligt af dit hjem. er den designet til at være ekstra lydløs, når den gør dit hjem rent.