Opdag

Premiere Collection™

Den alsidige UltraOne-støvsuger

UltraOne™

UltraOne™ er designet til at tage sig af hvert rum i dit hjem på den bedst mulige måde, hvad enten det er din tæppebelagte stue eller dine køkkenfliser. En pålidelig og prisvindende ven, som altid gør dit hjem grundigt rent uden at støje.

Ekseptionel UltraSilencer Zen-støvsuger fra Electrolux

UltraSilencer™ Zen

Lad ikke støvsugning forstyrre dit hjemmeliv. Ultra Silencer™ Zen er skabt til hjem, der værdsætter stilhed lige så meget som exceptionel renhed. Med et støjniveau tæt på stilhed (58 dB) klarer den dine hverdagsbehov stille og roligt.

Kvinde gør rent i stuen med UltraFlex-støvsugeren
Posefri Ultraflex-støvsuger

UltraFlex™

UltraFlex™ er for de, der ønsker frihed, når de gør rent i hjemmet. Du skal ikke sætte et stik i og trække det ud. Med et multiroom system™ kan du faktisk rengøre ethvert hjem på én gang. Det er slut med at skifte støvsugerposer takket være den indbyggede støvbeholder. Nyd friheden, mens du gør dit hjem perfekt rent hver gang.

Posefri UltraCaptic-støvsuger

UltraCaptic™

Gør dit hjem til dit med ekstra pleje med UltraCaptic™’s poseløse styrke. Denne vinder med allergifilter leveres med en støvkomprimeringsløsning, som gør det nemmere at tømme den og opsamle mere støv på én gang.

Den effektive, ledningsfrie Ultrapower-støvsuger

Ultrapower™

Ultrapower™ giver dig al den styrke, du skal bruge, uden ledningen. Med det genopladelige batteri og den lange køretid kan du gøre hele huset rent på én gang. Den tager sig af både de små og de store opgaver og vil altid være lige ved hånden, når du skal bruge den.