Smartere madlavning med SideChef

Vi samarbejder med køkkenappen, Side Chef, for at gøre dine måltider nemmere at lave. Videoguidene med enkle step-by-step forklaringer hjælper dig at avancere fra amatør-foodie til erfaren kok. Nu kan du skabe bedre resultater i køkkenet uden komplicerede kogebøger.

Lav nemme og bæredygtige retter

Nu kan du glæde dig til nogle hyggelige madlavningsstunder med nemme step-by-step-instruktioner og vejledning fra Le Cordon Bleu-kokke. Med deres hjælp kan du nemt fremtrylle velsmagende, bæredygtige og grønne måltider. Få hjælp til at komme i gang med dit madeventyr med SideChef Premium, en heldækkende madlavningsplatform som tilbyder opskrifter, måltidsplanlægning og instruktionsvideoer. Du får 12 måneders frit forbrug af appen, når du registrerer din smarte dampovn fra Electrolux.

SideChef er en platform som tilbyder ca. 18.000 opskrifter tilpasset måltidsplanlæggning og med tydelige instruktioner. Med din smarte dampovn fra Electrolux kan du få 12 måneders gratis forbrug af SideChef Premium, som ellers er et abonnement hos SideChef. SideChef Premium har mere end 800 eksklusive opskrifter og madlavningskurser som som gennemføres af erfarne kokke og kulinariske eksperter.

Læs mere

SideChefs funktioner

 • Mobiltelefon med opskrift
  Opskrifter tilpasset dig

  Botanisér blandt vores opskrifter som er sorteret efter at passe kostvaner, allergier og smag. Bla. kan du finde alternativ på veganske retter så vel som på fiske- og paleovarianter. Alt sammen for at gøre det nemt for dig at finde og få nye yndlingsretter.

 • Mobiltelefon med SideChef-app
  Nem shopping

  Find den opskrift du vil lave og fyld din indkøbsliste med ingredienser - med bare et par klik. Alle lister gemmes i appen, så du ikke glemmer noget, når du skal handle næste gang.

 • Mobiltelefon med opskrifter
  Et hav af opskrifter lige ved hånden
  SideChef har over 18.000 opskrifter samlede og tilpassede af kendte foodie-bloggere og kokke. Hver og en med visuelle step-by-step guide, så du hurtigt kan udvikle dine færdigheder inden for madlavning med gode råd fra erfarne kokke.
   

12 måneders gratis premium-abonnement på SideChef

Få adgang til flere funktioner i din smarte dampovn fra Electrolux med et 12-måneders gratis abonnement på SideChef Premium.

Gør sådan her for at modtage tilbuddet

1. Download My Electrolux-appen og registrér din ovn.

2. Gå til partnersektionen for at indløse dit gratis 12-måneders abonnement.

3. Dowload SideChef-appen og følg instruktionerne for at linke til din Electrolux-ovn.

4. I appen får du adgang til velsmagende og bæredygtige opskrifter.

Download SideChef-appen