Sports

Tag hånd om dit sportstøj

PerfectCare til sportstøj

Sportstøj i syntetrisk materiale som polyester kræver, at man tager ordenligt hånd om det. Lugt- og fugttransporterende tøj skal vaskes på lave temperaturer, skånsomt og uden skyllemiddel - ellers kan det miste sine egenskaber.

Opdag vores PerfectCare-vaskemaskine i 800-serien

Vores PerfectCare 600-vaskemaskine med SensiCare-system justerer længden på programmet alt efter mængden af tøj, anvender mindre energi og vand samt forhindrer at tøjet vaskes for længe.

Med det innovative SteamCare-system i PerfectCare 700-serien af vaskemaskiner afslutter du hvert pogram med at dampe. Dette mindsker strygebehovet med en tredjedel, og gør det lettere for dig at at holde tøjet friskt og lækkert.

I vores avancerede PerfectCare 800-serie for vaskemaskiner med UltraCare-system aktiveres vaskemidlet og skyllemidlet i vandet inden, det kommer i kontakt med tøjet. Dette giver dit tøj en grundig, hurtig og skånsom rengøring.

Sådan holder tøjet sin form og funktion

Vores maskiner har et UltraCare-system som mikser vaskemiddel og vand først og giver en hurtig og grundig rengøring på lav temperatur - så selv det mest beskidte tøj kan blive rent. Fordi vaskemidlet og vandet mikses på forhånd, slider det ikke så meget på dit sportstøj og sørger dermed for, at tøjet holder både form og funktion længere. 

Vask rent – og smart

SensiCare-funktionen i vores maskiner sørger for, at dit vasketøj bliver rent i tid med et effektivt energi -og vandforbrug. Uanset om du vasker hele holdets sportstøj eller bare dit eget - og uanset om tøjet er rigtigt beskidt af jord og græs eller bare lidt småsvedigt. 

Klart når du er klar

Vælg selv hvor lang vasketiden skal være. Med Time Manager er tøjet nyvasket og klart, når det passer dig. Er du på farten, kan du også bruge hurtigpogrammet Rapid. På bare 14 minutter bliver sporttøj som kun er småsvedigt eller kun har få pletter skyllet godt igennem og opfrisket. 

Vind over pletter og sved

Sportstøj i funktionsmateriale skal vaskes på en bestemt måde for at beholde sin lugt- og fugttransporterende evne.

PerfectCare-tvättmaskin från Electrolux med tvättprogrammet Syntet
 • 1
  Vask på lav temperatur

  Tjek om din maskine har et pogram til netop sportstøj. Det gør, at tøjet holder sig længre. Hvis ikke, så vælg et almindeligt program og vask på lav temperatur. Er sportstøjet meget beskidt, så giv det en forvask eller en ekstra skylning i stedet for at vaske ved for høje grader.

 • 2
  Vask adskilt uden skyllemiddel

  Vask aldrig sportstøj i funktionsmateriale sammen med resten af dit vasketøj. Det kan nedbryde materialet og tilstoppe de fibre, der giver tøjet. Drop også skyllemidlet af samme anledning.

 • 3
  Vask med det samme eller hæng op

  Tøm tasken direkte efter træning. Tøj som ligger længe i en sportstaske kan begynde at lugte dårligt og miste sin funktionalitet. Hæng tøjet til tørre hvis du ikke har mulighed for at vaske det med det samme.