Produktinformation

Easy2Clean bradepande med non-stick belægning fjerner behovet for bagepapir og sikrer nem rengøring. Indhold: 1 stk. H: 40 mm/B: 462 mm/D: 385 mm.

Fordele

Nem at lave mad påd, nem at rengøre. Det bedste fra begge verdener

Placer maden direkte på Easy2Clean bradepanden. Dens keramiske belægning forhindrer mad i at sætte sig fast på pladen, hvilket eliminerer behovet for bagepapir eller ekstra oliering. Den er nem at vaske med en våd klud, varmt vand og lidt opvaskemiddel.

Sig farvel til madlavning med olie eller bagepapir

Non-stick keramisk belægning lader dig bage desserter eller stege kød uden bagepapir eller ekstra oliering. Overfladen sikrer, at maden nemt kan glide fra pladen over på tallerkenen.

En klud, vand og opvaskemiddel er alt hvad du behøver for at holde den rent

Virkelig nem at rengøre. Den keramiske belægning tillader ikke fedt og snavs at sætte sig fast, så du kan springe iblødsætning, skrubning og de skrappe kemikalier over. Alt du behøver for at få den ren igen er en våd klud, varmt vand og noget opvaskemiddel.

Lavet til at holde og til at være miljøvenlig

Den har en keramisk XERADUR 2 belægning fra ILAG®, som er miljøvenlig og ikke-giftig. Fordi den er fri for syntetiske PTFE og PFOA forbindelser, kan du lave mad ved høje temperaturer sikkert.

En 40 mm dyb non-stick bradepande til stegning og bagning af kager

Ingen grund til at bruge bagepapir, når du laver kager, der skal bruge en 40 mm dyb plade. Tilbered endda en lækker lasagne, saftige BBQ-ribben eller en osteagtig vegansk gratin uden at bekymre dig om, at lækkerheden sidder fast på bund eller sider.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone