Produktinformation

Infinite Chef Collection kasserolle. Ideel til tilberedning af saucer og dyppelser medlitermålet på indersiden. I unikt kvalitetsmateriale i 5 lag. Optimeret til induktion, men velegnet til alle typer overflader. Tåler både opvaskemaskine og ovn op til 250 ºC. Kapacitet: 3 liter, diameter 22 cm.

Fordele

Infinite Chef Collection kasserollen giver din madlavning ny energi og mulighed for at tilberede en masse ingredienser for at skabe de bedste smagsresultater. 3 liters gryde, der er ideel til tilberedning af saucer. Volumenmarkeringer på indersiden. Designet til induktion, men egnet til alle typer kogesektioner. Tåler opvaskemaskine og ovn op til 250 ºC. Diameter: 22 cm

Electrolux - Kasserolle - E9KLSA01

Flerlagsmaterialer

Det magnetiske stålydre giver suveræn induktion og er let at rengøre. Kernen er trelags-aluminium – en fortrinlig varmeleder. Det indre er i hygiejnisk, korrosionsbestandigt 18/10 rustfrit stål, der er nemt at rengøre.

Pålidelig teknologi

Materialerne er alle perfekt kombinerede til at sikre jævn varme over hele overfladen, også i siderne, til ensartet, styret tilberedning. Selv ved hurtig opvarmning, sker der ingen deformation (Lang levetid).

Designet til at passe perfekt til induktionskogesektioner

Infinite Chef Collections flerlagsstruktur er optimeret til Electrolux induktionskogesektioner, men også til andre kogesektioner. Perfekt flade bunde maksimerer varmeoverførslens effektivitet.

Tåler maskinopvask og ovn

Hele Infinite Chef Collection tåler opvaskemaskine og ovn.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone