Produktdetaljer

Vakuumforseglingsposer til konservering af madvarer og sous vide madlavning i 7-lags konstruktion m/dobbelt ribdesign. Arb.temp.: fra -30 til +110oC. BPA fri og FDA godkendt. Indhold: 50 stk. 22 x 30 cm poser. Passer til både fritstående og indbygnings vakuumforseglere.

Fordele

Electrolux - Vakuumforsegler - EVSB1

Til konservering af mad og sous vide madlavning

Vakuumforseglingsposer i BPA-fri flerlagskonstruktion til opbevaring af mad og sous vide madlavning hjælper med at bevare friskheden og næringsstofferne i længere tid.

Electrolux - Vakuumforsegler - EVSB1

Hold madvarer frisk og velsmagende i længere tid

7-lags konstruktion med dobbelt ribdesign fjerner hurtigt luft med et minimalt tryk på fødevaren, hvilket blokerer ilt og fugt og sikrer maksimal friskhed.

Electrolux - Vakuumforsegler - EVSB1

Poser med let riveperforering - klar til brug

Åbn let posen, når maden er klar - ikke behov for en saks

Electrolux - Vakuumforsegler - EVSB1

BPA-fri og FDA godkendt

Fremstillet af ikke-toksiske og fødevaresikre materialer. Ingen brug af kemisk lim i posekonstruktionen.

Electrolux - Vakuumforsegler - EVSB1

En passer til alle

Designet til brug sammen med alle vakuumforseglere: ideel til sous vide madlavning, madopbevaring og konservering. Sikkert brug til frys, køl, kogning, småkogning og sous vide madlavning

Electrolux - Vakuumforsegler - EVSB1

Plastic Bank & Electrolux Partnerskab

Electrolux går sammen med Plastic Bank® for at reducere havplastik og forbedre livet for samlersamfund. Electrolux bidrager til at forhindre over 3 millioner* engangsplastikflasker i at komme ud i havet i løbet af de næste 3 år i samarbejde med Plastic Bank®.

*Prognose for Electrolux’ bidrag til Plastic Bank i de næste 3 år.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Support
Klipper og hav mødes