Tilbered og nedkøl

Cook and chill

Få dine retter til at smage som frisklavede, selv uger efter, at du har tilberedt dem. Tilbered din ret og gem al den lækre smag til senere ved at nedfryse den hurtigt.

Cook and chill
4 af 4

 • Electrolux - Sous Vide vakuumforsegler - KBV4T
  Electrolux Vakuumforsegler

  Kompakt Sous Vide-vakuumpakker i den eksklusive mat sorte serie. Har du en Sous Vide ovn, vil denne vakuumforsegler være det oplagte valg. Den har professionel vakuumeringsteknologi, og er helt igennem et kvalitetsprodukt. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • Electrolux - Sous Vide vakuumforsegler - KBV4X
  Electrolux Vakuumforsegler

  Elegant kompakt Sous Vide-vakuumpakker. Har du en Sous Vide ovn, vil denne vakuumforsegler være det oplagte valg. Den har professionel vakuumeringsteknologi, og er helt igennem et kvalitetsprodukt. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • Electrolux - Sous Vide vakuumforsegler - EVD14900OZ
  Electrolux Vakuumforsegler

  Kompakt Sous Vide vakuumpakker med professionel teknologi i bedste kvalitet. Denne skuffe er sort og designet til at være kompakt. Den fylder derfor ikke mere en traditionel indbygningsskuffe, og matcher perfekt designmæssigt til de sorte ovne fra BlackLine...

 • Electrolux - Blast Chiller - KBB5X
  Electrolux 900 Blast Chiller

  Kompakt BlastChiller i stål med touch betjening. BlastChilleren nedkøler hurtigt friske ingredienser og færdige retter fra 70°C til 3°C på bare 90 minutter eller lynfryser din mad for holdbarhed op til 6 måneder i fryseren. Med særdeles kraftfuld kompressor...