Produktdetaljer

SurroundCook® induktionskomfur, 60 cm, i hvid med ekstra stor varmluftsblæser, tilbereder alt ensartet fra sprødstegt kylling til lækre marengs. Udtræksskinner for større tilberedningsfleksibilitet samt energiregulering af kogezoner og clean emalje i ovn. Føres hos udvalgte forhandlere.

Fordele

Den hurtige, sikre og rene måde at lave mad på.

Induktionsteknologien er genialt rettet mod det sted, du opvarmer, og lader andre områder forblive kølige og sikre. Kogepladen reagerer øjeblikkeligt på temperaturændringer, hvilket gør din madlavning mere effektiv, og glasoverfladen betyder, at det er nemt at rengøre den.

Den hurtige, sikre og rene måde at tilberede mad på

Induktionsteknologien finder på en smart måde det sted, du vil varme op, og lader andre områder være kølige og sikre. Kogepladen reagerer hurtigt på temperaturændringer og gør din madlavning mere effektiv, og glasoverfladen gør, at rengøringen er nem.

Varmluft – Bedre varmefordeling for ensartede tilberedningsresultater

Varmluft sikrer, at varmen cirkulerer jævnt rundt i hele ovnen – og giver sprødt bagværk, perfekte tærter og flot brunede stege. Ensartede resultater lige meget hvor du placerer maden.

Sort emalje – holdbart og let at rengøre

Sort emalje er det optimale materiale til ovnrummet. Det er robust, holdbart og let at gøre rent og letter tilberedningsprocessen.

Udtagelige ovnribber

Strømlin din madlavning med udtagelige ovnribber. Nå de stegte grøntsager ved blot at trække pladen mod dig og løfte den ud.

Børnesikring for ekstra sikkerhed i køkkenet

Børnesikringen er en letaftagelig lågelås, der beskytter dit barn mod brandsår.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Support
Klipper og hav mødes