Produktinformation

Varmluft – Bedre varmefordeling som giver ensartede tilberedningsresultater. Sprødt wienerbrød, perfekte tærter og brunede kødstykker – varmluftsystemet sikrer, at varmen fordeles jævnt i hele ovnen. Ensartede resultater, uanset hvor din mad placeres. Føres hos udvalgte forhandlere.

Fordele

Varmluft – Bedre varmefordeling for ensartede tilberedningsresultater

Sprødt wienerbrød, perfekte tærter og brunede kødstykker – varmluftsystemet sikrer, at varmen fordeles jævnt i hele ovnen. Ensartede resultater, uanset hvor din mad placeres.

Multilevel Cooking. Tilbered mere på samme tid.

Med Multilevel Cooking sikrer det ekstra varmeelement, at dine retter bliver perfekt tilberedte, selv når du tilbereder på flere niveauer på samme tid.

Madlavning med præcision med vores madlavningstermometer

Med madlavningstermometeret kan du opnå perfekte resultater hver gang. Det lader dig overvåge tilberedningsprocessen ved at måle madens kernetemperatur.

Timeren sørger for, at tilberedningstiden aldrig overskrides

Denne ovn har en elektronisk timer, som slår varmen fra, når den indstillede tid er gået, så dine retter aldrig bliver overtilberedt.

Teleskopskinner -  træk blot ud for nem adgang

Med vores teleskopskinner, der kan trækkes ud, skal du ikke længere række ind i en varm ovn – maden kommer til dig. Med skinnerne kan pladerne trækkes helt ud på en sikker måde, så du har hænderne fri til at tilsmage og krydre.

Den keramiske kogeplade – til hurtig tilberedning

Den keramiske kogeplade er hurtig og nem at rengøre med zoner, som varmer hurtigt og præcist op, så det er let at tilberede maden.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone