Produktinformation

Keramisk komfur i hvid med SteamBake funktion og pop-ud knapper samt katalytisk selvrens. Komfuret har et stort ovnrum med markedets største bageplader, og med den unikke AirFry plade er det nemt at opnå smagfuld mad, med en sprød overflade, helt uden brug af olie. Føres hos udvalgte forhandlere.

Fordele

Electrolux - Komfur - LKR66040NW

SteamBake – for endnu bedre bagning

SteamBake giver dig mulighed for at bage lækkert bagværk, som fra et bageri, hjemme hos dig selv. Fugtighed gør, at dejen hæves korrekt og skaber blødt brød med lækker, skinnende skorpe.

Electrolux - Komfur - LKR66040NW

SteamBake – giver endnu bedre bagning

Med SteamBake kan du bage lækkert bagværk, som kom det fra et bageri, hjemme hos dig selv med et tryk på en knap. Fugtighed betyder, at dejen hæver bedre, gør bagværket blødt indeni med en sprød skorpe. Prøv det også for at få lækkert stegte kyllinger eller sprødstegte fisk.

Electrolux - Komfur - LKR66040NW

Sprød og sundere mad med AirFry

Nyd sprøde fritter eller grøntsager med mindre olie med den specielt designede AirFry-indstilling og -plade. Med den perforerede plade kan varm luft fortsat cirkulere i ovnen for at tilberede din mad til sprød perfektion.

Electrolux - Komfur - LKR66040NW

Multilevel Cooking. Tilbered mere på samme tid.

Med Multilevel Cooking sikrer det ekstra varmeelement, at dine retter bliver perfekt tilberedte, selv når du tilbereder på flere niveauer på samme tid.

Electrolux - Komfur - LKR66040NW

Madlavning med præcision med vores madlavningstermometer

Med madlavningstermometeret kan du opnå perfekte resultater hver gang. Det lader dig overvåge tilberedningsprocessen ved at måle madens kernetemperatur.

Electrolux - Komfur - LKR66040NW

Præcise indstillinger med vores LED timerdisplay

Det er nemt at holde styr på dine retter med vores LED timerdisplay. Du kan nemt indstille nøjagtige tilberedningstider og overvåge dine retter, mens de tilberedes. Det giver dig total kontrol over ovnen, så du kan slippe din kreativitet løs i køkkenet. 

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone