Produktinformation

Bevar kvaliteten af dine madvarer. Afrim aldrig. Beskyt kvaliteten af fødevarer med 700 NoFrost. MultiFlow sikrer stabil temperatur og luftfugtighed i hele fryseren. NoFrost forhindrer, at der dannes is, så du aldrig behøver at afrime igen. Føres hos udvalgte forhandlere.

Fordele

Bevar kvaliteten på dine madvarer. Afrim aldrig

Beskyt kvaliteten af dine madvarer med 700 NoFrost. MultiFlow sikrer stabil temperatur og luftfugtighed i hele fryseren. NoFrost forhindrer, at der dannes is, så du aldrig behøver at afrime igen.

NoFrost MultiFlow: Beskyt din mad

NoFrost Multiflow giver stabil, jævn temperatur og luftfugtighed, så der ikke er behov for afrimning. Beskyt dine madvarer bedre på en nemmere måde.

Nem adgang med hurtig døråbning

Den hurtigt åbnende dør skubbes blødt udad, når håndtaget trykkes ind. Mindre vakuum og træk i køleskabsdøren. Klæber ikke fast og giver øjeblikkelig adgang.

Kompressor med 10 års garanti

Nyd den totale tryghed ved at vide, at kompressoren har ti års garanti. Garantien dækker fejl, der ikke skyldes udefrakommende forhold.

Vælg fryserindstillinger med den elektroniske betjening.

Elektronisk betjening giver dig mulighed for at justere indstillingerne og den interne temperatur i fryseren.

Fleksibel opbevaring med OpenSpace

Få fleksible opbevaringsløsninger til din fryser med OpenSpace designet, der har glashylder, som nemt kan tages ud for at opbevare store ting. Fryserens øverste del har åbne hylder, så der er ikke skjules noget i skufferne.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone