Spar op til 20% med vores sommerudsalg -
ENT6TE19S

600 TwinTech® No Frost Køle-/Fryseskab 188.4 cm Integreret

Produktinformation
  • Produktet er en del af EcoLine serien. Med vores mest holdbare hvidevarer kan du spare på ressourcerne og bruge energien mere effektivt. Læs mere om EcoLine

TeknologiNoFrost
Energiklasse E
Indbygningsmål HxBxD, mm1894x560x550
TwinTech®
TwinTech®
HumidityControl®
HumidityControl®
CustomFlex®
CustomFlex®
TouchControl®
TouchControl®
Produktinformation
600 TwinTech® No Frost køle-/fryseskab holder maden 60% saftigere end køleskabe med én fordamper. Det dobbelte kølesystem opretholder den ideelle luftfugtighed og forhindrer, at maden tørrer ud. Det sikrer også, at du aldrig skal afrime din fryser igen.*
Holder maden saftig og hydreret

600 TwinTech® No Frost køle-/fryseskab beskytter smagen i hver eneste madvare. Det dobbelte kølesystem sikrer, at fryseren forbliver frostfri, og at luftfugtigheden i køleskabet er optimal, så maden ikke tørrer ud.

Electrolux - Integreret køle-/fryseskab - ENT6TE19S
TwinTech® No Frost – maden holdes hydreret og saftig

TwinTech® No Frost har et avanceret dobbelt kølesystem til køleskab og fryser. Denne teknologi sikrer, at fryseren forbliver frostfri, og at luftfugtigheden i køleskabet er optimal, så maden ikke tørrer ud.

Ultimativ opbevaringsfleksibilitet med MultiSpace

MultiSpace køleskabet er højere end standarden og giver mere plads til dine ingredienser. Talrige opbevaringsløsninger giver dig mulighed for at indrette pladsen efter dine behov for forbedret fleksibilitet og organisering.

Electrolux - Integreret køle-/fryseskab - ENT6TE19S
Justerbar opbevaring med CustomFlex®

Med CustomFlex® kan du frit indrette dit køleskab. Døren har flytbare beholdere i forskellige størrelser, så du kan indrette pladsen efter behov. Beholderne er aftagelige, så du kan tage dem ud af køleskabet for nem adgang.

Electrolux - Integreret køle-/fryseskab - ENT6TE19S
Konstant koldt med DynamicAir

DynamicAir sikrer en stabil temperatur indvendigt i køleskabet. Den lader kold luft cirkulere i køleskabet, så maden beskyttes mod opvarmning, selv når døren står åben.

Electrolux - Integreret køle-/fryseskab - ENT6TE19S
Kompressor med 10 års garanti

Nyd den totale tryghed ved at vide, at kompressoren har ti års garanti. Garantien dækker fejl, der ikke skyldes udefrakommende forhold.

woman on couch with mobile phone
Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter