Produktdetaljer

Praktisk køle-/fryseskab med fryser i toppen. Køleskabet har en god og rummelig indretning, som gør det nemt at placere dine madvarer.

Fordele

Electrolux - Køle-/fryseskab - LTB1AF28W0

Op til 20% mindre madspild end konkurrenters produkt.*

500 ColdSense køle-/fryseskabet vender tilbage til den rette temperatur 40% hurtigere end standardkøleskabe efter åbning af døren eller tilføjelse af madvarer. Dette hjælper med at undgå temperaturchok for fødevarer og forhindre madspild, hvilket hjælper med at reducere madspild med op til 20%.*

*Baseret på intern test ved hjælp af en intern testmetode, der måler mad af dårlig kvalitet efter 6 dages opbevaring sammenlignet med et konkurrentprodukt med tilsvarende elektronisk styring.

Electrolux - Køle-/fryseskab - LTB1AF28W0

Op til 20% mindre madspild sammenlignet med et tilsvarende produkt uden ColdSense*

ColdSense bruger nøjagtige temperaturfølere til lynhurtigt at få køle-/fryseskabet tilbage på rette temperatur, når døren har været åbnet eller lukket. Dette hjælper med at undgå temperaturchok og fordærvede madvarer, hvilket bidrager til at reducere madspild med op til 20%.*

*Baseret på en intern testmetode, som måler madkvaliteten efter 6 dages opbevaring, sammenlignet med et tilsvarende produkt uden ColdSense.

Electrolux - Køle-/fryseskab - LTB1AF28W0

Mindre vedligeholdelse med LowFrost

Det integrerede LowFrost-system bevarer fryserens temperatur for at forebygge rimdannelse. For bedre ydeevne og mindre vedligeholdelse.

Electrolux - Køle-/fryseskab - LTB1AF28W0

Kompressor med fem års garanti

Nyd den totale tryghed ved at vide, at kompressoren har fem års garanti. Garantien dækker fejl, der ikke skyldes udefrakommende forhold.

Vælg køleskabsindstillinger med elektronisk betjening

Elektronisk betjening giver dig mulighed for at justere køleskabets indstillinger og indvendige temperatur.

Electrolux - Køle-/fryseskab - LTB1AF28W0

Bevar perfekt konsistens med FastFreeze

FastFreeze systemet fryser hurtigt friske madvarer, så vitaminer, konsistens, smag og alle de sunde kvaliteter bevares bedre.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Support
Klipper og hav mødes