Produktinformation

Maksimal beskyttelse af dine råvarer. De uafhængige afdelinger i 900 NaturaFresh køleskabet skaber dedikerede betingelser for dine råvarer. Luftfugtigheden er justerbar, og rummet kan holdes ved 0°C, den ideelle temperatur til opbevaring af fisk eller kød. Føres hos udvalgte forhandlere.

Fordele

Maksimal beskyttelse af dine råvarer

De uafhængige afdelinger i 900 NaturaFresh Køleskabet skaber dedikerede betingelser for dine råvarer. Luftfugtigheden er justerbar, og rummet kan holdes ved 0°C, den ideelle temperatur til opbevaring af fisk eller kød.

Ultimativ beskyttelse af ingredienser. Ved 0°C med NaturaFresh

900 NaturaFresh køleskabet giver maksimal beskyttelse af ingredienser. Uafhængige 0°C graders skuffer, koldere end køleskabet, er dedikerede til kød, fisk eller delikate varer. Med fugtkontrol til at regulere kondens. Skræddersyede forhold til de bedste ingredienser. Bevarer naturens egen fine smag.

Smag og aroma er altid i top med MultiFlow

Maden holder sig optimalt med MultiFlow. Teknologien holder en stabil temperatur i køleskabet, så dine ingredienser ikke tørrer ud. Den skaber et miljø, som holder maden lækker, indtil næste indkøbstur.

Touch Electronic Control giver nem adgang til funktioner

Indstil temperaturen præcist og få nem adgang til køleskabsfunktionerne takket være det klare display på Touch Electronic Control.

Gør plads til høje ting med FlexiShelf

Med FlexiShelf kan du indrette køleskabet indeni, som du vil. Den aftagelige glashylde med halv dybde kan glide tilbage, trækkes helt ud eller bare halvt ud med plads til højere ting. Sikrer den rette fleksibilitet til alle opbevaringsbehov.

Rolig, stille SoftClosing dør.

Glæd dig over specialfremstillede dørhængsler, der hjælper med at forhindre, at køleskabsdøren ved et uheld står åbent, hvilket kan føre til spildt energi og ødelagt mad. Hængslerne sørger for en tætsluttende, sikker og stille oplevelse, når du lukker døren.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone