Produktinformation

Det har aldrig været lettere at lave frisk pasta. Bland dejen med din Assistent køkkenmaskine, og rul ud med pastarullen. Rullen har en reguleringsknap til at valg af ni forskellige tykkelse. Tynde skiver frisk rullet pasta til lasagne og cannelloni eller pasta med fyld til ravioli eller tortellini. Passer til Assistent, AssistentPro & Expressionist køkkenmaskine.

Fordele

Det er sjovt og nemt at lave sin egen pasta med Assistent Pastaruller

Det har aldrig været lettere at lave frisk pasta. Pastarullen har ni indstillinger til valg af tykkelse. Tynde skiver frisk rullet pasta til lasagne og cannelloni eller pasta med fyld til ravioli eller tortellini.

Fremstillet i Italien

Pastarulleren, som er fremstillet i Italien, er lavet af let alminiumslegering, der er anodiseret for lang holdbarhed. Det ydre kabinet er i elegant rustfrit stål.

Nem rengøring takket være det patenterede design

Dejen sætter sig ikke fast i valserne: Patenterede harpiksskrabere holder valserne rene og sikrer, at dejen let kommer ud af valserne.

Ni forskellige indstillinger af tykkelsen

Monteres nemt øverst på forsiden af din Assistent køkkenmaskine, og du er klar til at komme i gang!

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone