Fordele

Electrolux Assistent køkkenmaskine i lilla med årelang professionel erfaring. Det rigtige værktøj til dig som kun ønsker det bedste. Der er kælet for både detaljer, design og funktionalitet. Stor LED oplyst skål, kraftfuld motor samt mulighed for, at anvende mere tilbehør. Inkl. ekstra skål, beskyttelsesskærm, dejkrog, piskeris og e-spade.

Electrolux - Køkkenmaskine - EKM4810

Masser af råstyrke

Skal du lave mad til en stor familiesammenkost eller bare til en middag med vennerne? Når som helst du har brug for mere end to hænder, så giver Kitchen Assistent™ fra Electrolux dig en motor på 1000W, som kan klare al den hårde æltning, piskning, mosning og meget mere – så du ikke skal gøre det.

Electrolux - Køkkenmaskine - EKM4810

Pålidelig

Du kan trygt stole på, at Kitchen Assistent™ giver exceptionelle resultater, hver gang du bager en lækker kage, pisker en velsmagende marengs eller tilbereder flere skiver frisk brød på én gang. Denne stående multi-blender er i kraftig metal, som er stærkt nok til at følge dig på din kulinarisk færd i de næste mange år.

Electrolux - Køkkenmaskine - EKM4810

Alsidig

Du kan justere Kitchen Assistent™ til forskellige indstillinger, som passer til dine behov, hvad enten du skal lave mad til én eller forberede en fest til tyve. De to skåle i forskellige størrelser og de 10 hastighedsindstillinger giver dig alle de valgmuligheder, du har brug for, til nemt at holde alt under kontrol.

Electrolux - Køkkenmaskine - EKM4810

Tilbehør

Den lilla EKM4810 fås komplet med en spiralformet dejkrog, et piskeris og en e-spade, som er et flad rørekrog, gør kort proces med hurtigt at ælte dejen til den er klæg, til at mose kartoflerne perfekt, piske fløden luftig til en lækker flødeskum eller røre kagedejen, til den bliver blød. Uanset ambitionsniveau, og hvad du vil lave og til hvor mange gæster, så lad Kitchen Assistent™ gøre det for dig.

Tekniske specifikationer

 • Effekt, Watt: 1000
 • Produkttype: Assistent Mixer
 • Farve: Royal Purple
 • Farve, international: Royal Purple
 • Højde, mm: 360
 • Bredde, mm: 370
 • Dybde, mm: 210
Specifikation
 • LED lys - oplyser skålen under tilberedning: Alle Assistent maskiner kommer med integreret LED belysning, som lyser skålen op under tilberedningen. Intet problem at følge med i hvad du laver.
 • Hastighedsvælger med integreret belysning: Lyset som er integreret i hastighedsvælgeren gør betjeningen nem, selv i lav belysning. Du kan derfor fokusere mere på din tilberedning, og komme hurtigere i gang.
 • Tilslutning til ekstra tilbehør: Du kan udvide mulighederne med Assistent ved, at anvende det store udvalg i tilbehør som enten medfølger eller som kan tilkøbes. Så kan du eksempelvis hakke kød eller snitte grøntsager, udover at æltning af brøddej og piskning af saucer og fløde.
 • 10 hastigheder: Den variable 10-trins hastighedskontrol, gør det nemt for dig at finde den rigtige hastighed til de mange forskellige opgaver du kan bruge maskinen til.
 • Kraftig motor på 1000W
 • 2 robuste røreskåle i rustfri stål med håndtag (4,8 ltr & 2,9 ltr): Ælt dejen i den ene skål og forbered fyldet i den anden. De medfølgende skåle i høj kvalitet, sikrer at du altid har kapacitet i overskud når du tilbereder flere ting på én gang.
 • Standard tilbehør tåler maskinopvask: Nem rengøring af tilbehøret der medfølger som standard til alle modeller.
 • Beskyttelseslåg med påfyldningsåbning: Til begge skåle kan du anvende det transparante beskyttelseslåg, så du undgår eventuelle sprøjt fra skålen når den er i brug.
 • Ekstra store sikkerhedsfødder i gummi for høj stabilitet: Det er ikke nok at have en køkkenmaskine i høj kvalitet, i sær ikke hvis den ikke står stabilt på bordet. Assistent er derfor monteret med ekstra store gummifødder på undersiden, og giver en sublim stabilitet.
 • Tilbehør som kan tilkøbes: Hurtig snitter/rivejern, kødhakker og pastamaskine: Udvid dine tilberedningsmuligheder med Assistent. Pt. findes der som ekstratilbehør en hurtigsnitter/rivejern til salat, frugt og grøntsager, en kødhakker samt pasta sæt til både spaghetti og tagliatelle.
 • E-spade : En flad dejlkrog som ælter dejen klæg eller mose kartofler perfekt til en cremet kartoffelmos. Med dette tilbehør kan du røre dine ingredienser sammen, så de bliver bløde og luftige.
 • Piskeris: Effektivt piskeris der hurtigt rører en luftig creme eller lækker flødeskum.
 • Dejkrog: Spiral dejkrog til æltning af dej.
Ydelse
 • Effekt, Watt: 1000
Installation
 • Farve: Royal Purple
 • Farve, international: Royal Purple
 • Højde, mm: 360
 • Bredde, mm: 370
 • Dybde, mm: 210
 • Nettovægt, kg: 9
Andet
 • PNC: 910 280 467
 • Produkttype: Assistent Mixer
 • Ledningslængde, m: 1

Anmeldelser

Samlet bedømmelse

5.0 Design
2.0 Funktion
2.0 Kvalitet

Hvad mener du?

Hjælp os med at forbedre vores produkter

Din mening hjælper os hele tiden til at blive bedre. Samtidig hjælper det også andre forbrugere med at beslutte, hvilke produkter de skal købe. Brug stjernerne til at starte din anmeldelse.

Skriv en anmeldelse - Vind en præmie

Velkommen. Dette er din plads. Fortæl os hvad du synes.

Skriv anmeldelse som gæst herunder eller log ind Log ind

This will be displayed next to your review

Vi har brug for din e-mailadresse for at bekræfte din anmeldelse

De mest anvendbare kundeanmeldelser fokuserer på kvalitet, design og respektive maskiners funktionalitet. For feedback vedrørende service, forsendelse eller installation kontakt venligst kundeservice. Disse anmeldelser er modereret, før de bliver posted her på siden. For mere information om dette, se vores Retningslinjer for anmeldelse.

Accepter venligst betingelser og vilkår

2
Köpte på grund av färgen. Inte smart.

Af Nanna64 På 02 oktober 2017

Köpte den på grund av färgen och det var ett dåligt val. Den är inte så stadig som jag trodde och det finns för få tillbehör.

Læs mere

Andre produkter

2,5
(7)

Electrolux Assistent køkkenmaskine i hvid med årelang professionel erfaring. Det rigtige værktøj til dig som kun ønsker det bedste. Der er kælet for både detaljer, design og funktionalitet. Stor LED oplyst skål på 4,8 liter, kraftfuld motor på 1000W samt mulighed for, at anvende mere tilbehør. Inkl. ekstra skål på 2,9 liter, beskyttelsesskærm, dejkrog, piskeris og e-spade. Føres hos udvalgte forhandlere.

4
(4)

Electrolux Assistent køkkenmaskine i sort med årelang professionel erfaring. Det rigtige værktøj til dig som kun ønsker det bedste. Der er kælet for både detaljer, design og funktionalitet. Stor 4,8 liters LED oplyst skål, kraftfuld motor på 1000W samt mulighed for, at anvende mere tilbehør. Inkl. ekstra skål på 2,9 liter, beskyttelsesskærm, dejkrog, piskeris og e-spade. Føres hos udvalgte forhandlere.

4
(13)

Electrolux Assistent køkkenmaskine i rød med årelang professionel erfaring. Det rigtige værktøj til dig som kun ønsker det bedste. Der er kælet for både detaljer, design og funktionalitet. Stor LED oplyst skål på 4,8 liter, kraftfuld motor på 1000W samt mulighed for, at anvende mere tilbehør. Inkl. ekstra skål på 2,9 liter, beskyttelsesskærm, dejkrog, piskeris og e-spade. Føres hos udvalgte forhandlere.

Brugsanvisninger til dine produkter

Find og hent brugsanvisningen til dit Electrolux-apparat.

Find en brugsanvisning

Garanti og reklamationsret

Tillykke med købet af dit nye Electrolux-produkt.

Læs mere

Registrér dit produkt

- Få hurtig adgang til brugsanvisninger til dit produkt
- Få tips og tricks til, hvordan du bruger dit Electrolux-apparat

Registrér dit produkt nu

Kontakt os

Send os dine kommentarer eller spørgsmål. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Kontakt os