Produktdetaljer

Søjlekit uden udtrækshylde til vaskemaskiner og tørretumblere med en dybde på 47-60 cm. Pladsbesparende og sikker montering af tørretumbler på vaskemaskine. Farve: Hvid.

Fordele

Spar plads med dette enkle sæt

Skab plads med vores stabletilbehør. Din tørretumbler kan nemt sættes oven på din vaskemaskine med vores særlige sikkerhedsstrip. Passer til alle frontbetjente vaskemaskiner og tørretumblere med en dybe på 47 til 60 cm.

Hvad mener du?
Hjælp os med at forbedre vores produkter

Din mening hjælper os hele tiden til at blive bedre. Samtidig hjælper det også andre forbrugere med at beslutte, hvilke produkter de skal købe. Brug stjernerne for at starte en anmeldelse. Som tak for din tid får du 25% rabat på udvalgt kogegrej i vores webshop.

Skriv en anmeldelse - Få rabat i vores webshop

Velkommen. Dette er din plads. Fortæl os hvad du synes.

Skriv anmeldelse som gæst herunder eller log ind for at anmelde produktet.

{{ props.errorNickname }}

Navnet vil dukke op sammen med din anmeldelse. Brug venligst ikke dit fulde navn - så bliver din anmeldelse ikke publiceret

Vi har brug for din e-mailadresse for at bekræfte din anmeldelse og muligvis kontakte dig

{{ props.errorEmoji }}

De mest anvendbare kundeanmeldelser fokuserer på kvalitet, design og respektive maskiners funktionalitet. For feedback vedrørende service, forsendelse eller installation kontakt venligst kundeservice. Disse anmeldelser er modereret, før de bliver posted her på siden. For mere information om dette, se vores Retningslinjer for anmeldelse.

Accepter venligst betingelser og vilkår

Mange tak for din anmeldelse!

Tjek venligst din mail for at bekræfte

Billede på køkken

Andre produkter

No Brand - Samlebeslag - STA9GW3
Sammenbygningsbeslag med udtræksplade til vaskesøjle

Søjlekit med udtrækshylde til 47 - 60 cm dybe vaskemaskiner og tørretumblere. Pladsbesparende og sikker montering af tørretumbler på vaskemaskine. Den indbyggede udtrækshylde gør det muligt at fylde og tømme uden besvær. Hylde: Max udtræk: 34 cm / Max vægt:...

Electrolux - Samlebeslag - E4YHMKP3
Sammenbygningsbeslag med udtrækshylde til vaskesøjle

Electrolux søjlekit med udtrækshylde til 52-67 cm vaskemaskiner og tørretumblere. Pladsbesparende og sikker installation af tørretumbler på vaskemaskine. Den indbyggede udtrækshylde gør det muligt at læsse og aflæse uden besvær. Hylde: Max udtræk: 34 cm / M...

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Support
Klipper og hav mødes