Fordele

4Safety™PRECISION Premium dampstrygejern. Stilfuldt designet dampstrygejern i ekstra høj kvalitet. Ekstra høj ydeevne, god ergonomi, lang ledning og mange indbyggede sikkerhedsfunktioner, er blot få af de mange detaljer som dette strygejern tilbyder.

Electrolux - Strygejern - EDB6120

Sikkerhed

Et strygejern, der er designet med fokus på din sikkerhed – selv, når du ikke tænker på det. Den automatiske 3-vejs funktion slukker automatisk strygejernet efter 8 minutter, når det står oprejst og efter 30 sekunder, når det vendes eller står på strygesålen. En lysindikator fortæller dig, når strygejernet er ved at slukke, og når det er klar til at stryge igen.

Electrolux - Strygejern - EDB6120

Stabilt og praktisk

Strygebrætter kan undertiden være lidt vaklende. Den store hæl med gummibelægning hjælper 4SafetyTMPrecision med at stå stabilt på enhver overflade. Den ekstra store vandbeholder (350 ml) med nem fyldning giver dig længere strygning og mindre opfyldning - til endnu mere bekvem strygning.

Electrolux - Strygejern - EDB6120

Præcision

Den rustfri stålspids giver dig mulighed for at stryge præcist og sikkert hver gang. Nå helt ud i spidsen på skjortekraver, under knapper og rundt omkring et print. Strygningen er endnu nemmere med denne specialfremstillede præcisionsspids.

Electrolux - Strygejern - EDB6120

Effektivt

Et kraftigt 130 g dampskud hjælper dig med at slippe af med folderne med et tryk på en knap. Den variable damp på 0-40 g/min, som fordeles jævnt via strygesålens 500 huller, udglatter dit tøj hurtigt og effektivt.

Tekniske specifikationer

 • Effekt, Watt: 2200
 • Konstant strygedamp, g/min: 0-35
 • Dampskud, g/min: 130
 • Farve: Mørkeblå
 • Ledningslængde, m: 2
 • Vandbeholder: 0.35 l
Specifikation
 • Vertikal damp-funktion : Til opfriskning af hængende stoffer. Hæng eksempelvis skjorter på bøjler, og brug dampstrygejernet lodret, og opfrisk dit tøj. Hjælper med at udglatte krøller.
 • Lysindikator: Indikator viser at strygejernet varmer op og slukkes når det er klar til brug.
 • Anti-kalk system: Det indbyggede anti-kalk system, sikre dig lang levetid og mindsker tilkalkningen. Dit strygejern yder dermed optimalt hver gang, og du behøver dig ikke bekymre dig om afkalkning.
 • Spray med fin vandforstøver: Vandforstøveren er præcis og giver en fin vandsky og mængde vand, på en nænsom måde der kun lige blødgører dit tøj. Du har dermed fuld kontrol over hvor meget vand du har brug for i strygningen.
 • Dryp-stop system : Systemet er optimeret således at risiko for dryp under stryningen ikke mindskes. Især ved lave temperaturer er det vigtigt, at du kan stole på strygejernet holder helt tæt, så du altid opnår et godt resultat - uden pletter.
 • Let påfyldning af vand: Stor åbning giver en ubesværet adgang til påfyldning af vand. Den særlige udformning mindsker vandspild.
 • Kraftfuld dampskud på 130g/min: Indskyder en kraftfuld mængde damp ind i stoffet, og er ideel til genstridige folder og ved strygning af kraftige tekstiler som eksempelvis bukser.
 • Mange forskellige temperatur indstillinger: Let at sætte den rette temperatur ved blot at dreje på hjulet. Modellen har temperaturer tilgængelig for Akryl, Acetat, Nylon og polyester, Rayon, Viscose, Silke, Bomuldsblandinger, Uld og uldblandinger, Bomuld, Fløjl, Lærred og Denim.
Ydelse
 • Effekt, Watt: 2200
Installation
 • Farve: Mørkeblå
Andet
 • PNC: 910 002 130
 • Konstant strygedamp, g/min: 0-35
 • Dampskud, g/min: 130
 • Ledningslængde, m: 2
 • Vandbeholder: 0.35 l

Anmeldelser

Samlet bedømmelse

5.0 Design
4.0 Funktion
5.0 Kvalitet

Hvad mener du?

Hjælp os med at forbedre vores produkter

Din mening hjælper os hele tiden til at blive bedre. Samtidig hjælper det også andre forbrugere med at beslutte, hvilke produkter de skal købe. Brug stjernerne til at starte din anmeldelse.

Skriv en anmeldelse - Vind en præmie

Velkommen. Dette er din plads. Fortæl os hvad du synes.

Skriv anmeldelse som gæst herunder eller log ind Log ind

This will be displayed next to your review

Vi har brug for din e-mailadresse for at bekræfte din anmeldelse

De mest anvendbare kundeanmeldelser fokuserer på kvalitet, design og respektive maskiners funktionalitet. For feedback vedrørende service, forsendelse eller installation kontakt venligst kundeservice. Disse anmeldelser er modereret, før de bliver posted her på siden. For mere information om dette, se vores Retningslinjer for anmeldelse.

Accepter venligst betingelser og vilkår

5
Najlepiej zakupione żelazko

Af tola123422 På 12 januar 2016

To był mój najlepszy wybór jeśli chodzi o żelazko. Bardzo dobrze prasuje każda tkaninę. Polecam

Læs mere

Andre produkter

5
(1)

4Safety™PLUS Dampstrygejern med automatisk sikkerhedsslukning, og høj ydeevne.

0
(0)

Rejsedampstrygejern. Kompakt, sammenklappeligt og effektivt når du er på ferie eller på forretningsrejse.

5
(1)

4Safety™PRECISION Premium dampstrygejern. Stilfuldt designet dampstrygejern i ekstra høj kvalitet. Ekstra høj ydeevne, god ergonomi, lang ledning og mange indbyggede sikkerhedsfunktioner, er blot få af de mange detaljer som dette strygejern tilbyder.

Brugsanvisninger til dine produkter

Find og hent brugsanvisningen til dit Electrolux-apparat.

Find en brugsanvisning

Garanti og reklamationsret

Tillykke med købet af dit nye Electrolux-produkt.

Læs mere

Registrér dit produkt

- Få hurtig adgang til brugsanvisninger til dit produkt
- Få tips og tricks til, hvordan du bruger dit Electrolux-apparat

Registrér dit produkt nu

Kontakt os

Send os dine kommentarer eller spørgsmål. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Kontakt os