Culinarium

Lær af de bedste kokke

Brug det bedste udstyr

Lær at lave retter, der får tænderne til at løbe i vand, med Electrolux i vores Culinarium. Kom og få en kulinarisk oplevelse udover det sædvanlige, når Rasmus Kibsgaard og Lars Askanius jonglerer med råvarerne. 

Events - med rigtig god smag

Vi har indrettet en kulinarisk oase, som vi kalder Culinarium, hvor du har mulighed for at eksperimentere med mad og hvidevarer – eventuelt sammen med venner, kollegaer og foreningsmedlemmer. 
Du kan vælge mellem en række vidt forskellige og meget inspirerende arrangementer - fælles for dem alle er, at aftenen starter med madlavning og slutter med, at I nyder de kulinariske tryllerier: En god menu, en tapasanretning - måske kombineret med en introduktion til skønne vine!

Mød vores kokke

I vores Culinarium kan du møde køkkenchef Rasmus Kibsgaard fra Kibsgaards Culinariteter - og kok Lars Askanius, som begge har en bred erfaring fra den professionelle kokkeverden. De står klar til at videregive massevis af gode råd om optimal anvendelse af hvidevarernes spændende og innovative funktioner - og samtidig deler deres viden om råvarer, tilberedning og sammensætning af menuer, så I hurtigt lærer at lave de mest fortryllende retter på egen hånd.

Opskrifter

Har du lyst til et letlavet, men sundt energikick? Så tjek vores smoothieopskrifter. Eller lad dig inspirere af Timm Vladimirs opskrifter fra vores Food Truck, hvor den hemmelige ingrediens er damp.