Seneste nyt fra Electrolux

Opdag Electrolux 

Læs mere om vores nyheder og smarte innovationer til hjemmet.

Dammsugare Pure Q9

Støvsugeren Pure Q9 — Grab. Go. Job done

Den lednigsfrie støvsuger Pute Q9 er vores flotteste og mest lydsvage støvsuger nogensinde. Nyd at have fuld power til hele rengøringen - også når støvsugerposen fyldes på. Fantastisk støvopsamling og næsten dobbelt så lang driftstid sammenlignet med ledende konkurenter på markedet. 

En vaskemaskine med autodosering

Den rette mængde vaskepulver? Det har AutoDose styr på! 

Det er ikke altid let at vide, hvor meget vaskepulver som skal bruges. Men med AutoDose er det ikke noget, du behøver at tænke på. Den sørger for den nøjagtige mængde for hver vask og beskytter samtidigt dit tøj for den slitage det udsættes for ved overdosering.

Luftrenseren Pure A9 på et badeværelse

Luftrensere Pure A9

Træk vejret dybt. Vores nye Pure A9 luftrensere reagerer løbende på ændringer i luftkvaliteten og tilpasser luftstrømmen. Ren luft cirkulerer naturligt i en behagelig spiralbevægelse og når rundt i hele rummet. Luftrenseren er tilsluttet og kan tilpasses med det filter, der passer bedst alt efter sæson og dit behov, for eksempel i forhold til pollen, støv eller lugten fra kæledyr. Pure A9 er også testet og anbefalet af Asthma Allergy Nordic.

 

iF Design Award-logo

Electrolux' Pure F9 ledningsfrie støvsuger har modtaget iF Design Award 2019

iF DESIGN AWARD er en af de mest prestigefyldte designpriser i verden. Den er et bevis på exceptionelt godt design, og den ledningsfrie og innovative støvsuger Pure F9 har modtaget prisen i 2019.

 

Pure F9 skaftdammsugare och M3 logga

Prisvindende resultat

Pure F9 er blevet udset som Bedst i test af det svenske tech-magasin, M3 (2018) og bliver med motiveringen "Udfra et praktisk perspektiv er Pure F9 noget af en drøm at bruge" testvinderen blandt ledningsfrie støvsugere.

Blender på bord

En helt ny måde at blende på

Med en Explore 7 Blender får du mest muligt ud af hver ingrediens. Oplev en helt ny måde at blende på - klik blot herunder.

Støvsugeren Pure D9

Du viser vejen, den følger

Den nye Pure D9 følger dig enkelt rundt takket være de ekstra store hjul og mundstykket med kuglebaserede hjul. PureFlow-systemet, som arbejder bag kulisserne, giver dig en kompromisløs rengøring. 

Well S7

Krystalklart — uden striber og dråber

Nyd et rent hjem og krystalklare vinduer med den nye vinduesvasker fra Electrolux. Med Well S7 behøver du aldrig bekymre dig for striber og dråber.

PURE i9 Støvsugere

Robotstøvsugeren Pure i9 bedst i test

Findes der noget bedre, end at komme hjem til et rent hjem? Med vores nye Pure i9, kan det nu lade sig gøre. Teknologien er så avanceret, at du kan starte støvsugeren selv når du ikke er hjemme. 

Made for Outdoor

Made for Outdoor

Med vores tørretumblere og vaskemaskiner i PerfectCare-serien kan du enkelt genoprette dit outdoor-tøjs vandafvisende egenskaber.