Seneste nyt fra Electrolux

Opdag Electrolux 

Læs mere om vores nyheder og smarte innovationer til hjemmet.

En luftrenser på gulvet

Vinder af Red Dot design award 2020

Red Dot designprisen 2020 blev tildelt Electrolux' luftrenser PURE A9!* Pure A9 giver dig mulighed for, at skræddersy luftrengøringen efter behov. Med Smart Mode aktiveret scannes indendørsluften sekundvis og luftrenseren justerer automatisk effekten alt efter behov. Sådan pollensikrer du dit hjem år efter år.

*The Red Dot is the award for high product design quality. The international jury only awards this sought-after seal of quality to works that set themselves apart significantly from comparable works thanks to their excellent design.

 

Luftrenseren Pure A9 på et badeværelse

Luftrensere Pure A9

Træk vejret dybt. Vores nye Pure A9 luftrensere reagerer løbende på ændringer i luftkvaliteten og tilpasser luftstrømmen. Ren luft cirkulerer naturligt i en behagelig spiralbevægelse og når rundt i hele rummet. Luftrenseren er tilsluttet og kan tilpasses med det filter, der passer bedst alt efter sæson og dit behov, for eksempel i forhold til pollen, støv eller lugten fra kæledyr. Pure A9 er også testet og anbefalet af Asthma Allergy Nordic.

 

Ultrasonic fläckborttagningspenna

Effektiv og skånsom pletfjerner

Vores ultralydbaserede pletfjernerpen, Ultrasonic, fjerner alle pletter - lige fra kaffe til læbestif. Kombinationen af vand og vaskepulver sammen med ultralydsteknikken gør, at forbehandlet tøj altid får det bedste og mest pletfrie resultat.

Dammsugare Pure Q9

Vinder af  iF Design Award 2020: Vores støvsugere Pure Q9 og Pure D8.2

Den ledningsfrie støvsuger Pure Q9 er vores flotteste og mest lydsvage støvsuger nogensinde. Vores Pure D8.2 er designet til effektiv rengøring, med smart teknik og en næsten lydløs støvsugning. Begge har vundet den prestigefyldte iF Design Award 2020.

Opdag Pure Q9

Opdag Pure D8.2

 

En vaskemaskine med autodosering

Den rette mængde vaskepulver? Det har AutoDose styr på! 

Det er ikke altid let at vide, hvor meget vaskepulver som skal bruges. Men med AutoDose er det ikke noget, du behøver at tænke på. Den sørger for den nøjagtige mængde for hver vask og beskytter samtidigt dit tøj for den slitage det udsættes for ved overdosering.

PURE i9.2 Støvsugere

Den nye robotstøvsuger Pure i9.2

Denne trekantede robotstøvsuger har 3D-funktion for, at kunne opdage, nå rundt og gøre rent i hele dit hjem. Med en overlegen rengøringsstyrke og smart hukommelse husker Pure i9.2, hvordan dit hjem ser ud og kan dermed styres via Pure i9-appen. Den ser, passer ind og gør rent med præcision.

Bedste robotstøvsuger ifølge det svenske tech-magasin, M3! Læs mere her.

iF Design Award-logo

Electrolux' Pure F9 ledningsfrie støvsuger har modtaget iF Design Award 2019

iF DESIGN AWARD er en af de mest prestigefyldte designpriser i verden. Den er et bevis på exceptionelt godt design, og den ledningsfrie og innovative støvsuger Pure F9 har modtaget prisen i 2019.

 

Pure F9 skaftdammsugare och M3 logga

Prisvindende resultat

Pure F9 er blevet udset som Bedst i test af det svenske tech-magasin, M3 (2018) og bliver med motiveringen "Udfra et praktisk perspektiv er Pure F9 noget af en drøm at bruge" testvinderen blandt ledningsfrie støvsugere.

Blender på bord

En helt ny måde at blende på

Med en Explore 7 Blender får du mest muligt ud af hver ingrediens. Oplev en helt ny måde at blende på - klik blot herunder.

Støvsugeren Pure D9

Du viser vejen, den følger

Den nye Pure D9 følger dig enkelt rundt takket være de ekstra store hjul og mundstykket med kuglebaserede hjul. PureFlow-systemet, som arbejder bag kulisserne, giver dig en kompromisløs rengøring. 

Well S7

Krystalklart — uden striber og dråber

Nyd et rent hjem og krystalklare vinduer med den nye vinduesvasker fra Electrolux. Med Well S7 behøver du aldrig bekymre dig for striber og dråber.

PURE i9.2 Støvsugere

Den nye robotstøvsuger Pure i9.2

Denne trekantede robotstøvsuger har 3D-funktion for, at kunne opdage, nå rundt og gøre rent i hele dit hjem. Med en overlegen rengøringsstyrke og smart hukommelse husker Pure i9.2, hvordan dit hjem ser ud og kan dermed styres via Pure i9-appen. Den ser, passer ind og gør rent med præcision.

Bedste robotstøvsuger ifølge det svenske tech-magasin, M3! Læs mere her.

Made for Outdoor

Made for Outdoor

Med vores tørretumblere og vaskemaskiner i PerfectCare-serien kan du enkelt genoprette dit outdoor-tøjs vandafvisende egenskaber.