Make Life Delicious

Klarer Julie presset? 

Forestil dig, at du skal prøve Social Dining, din bedste hovedret skal laves, og gæsterne er nøje udvalgte. Men samme dag overraskes du af en ny menu og helt nye gæster. Til din redning har du en mesterkok og en ny dampovn fra Electrolux. 

 

Se Julie tilberede den perfekte middag for de mest kræsne gæster. Bon appétit! 

Se Julie lave mad til kokke

En Electrolux dampovn

En hjælpende hånd

Heldigvis er der en hjælpende hånd i form af en ny dampovn med SousVide fra Electrolux! Se, om Julie har det, der skal til, for at tilberede den perfekte middag til de mest kræsne gæster. Bon appétit! 

Julie Zangenberg og mesterkokken Thomas Herman i køkkenet

Intensiver smagen!

Mesterkokkenes hemmelighed, SousVide, ikke længere en hemmelighed. Nu kan du tilberede det perfekte måltid derhjemme og dampe kød, fisk og grøntsager i vakuumforseglede poser ved lave temperaturer. Dette intensiverer smagen og bringer middagen op på et helt nyt niveau. Se, hvad du kan lave ved tilberedning med SousVide. 

Julie Zangenberg holder en vakuumpakket pose med fisk, som er klar til at blive dampet i Electrolux dampovn med SousVide

Bevar næring, farve og smag

Der er mange fordele ved at tilberede maden med SousVide. Maden vakuumpakkes, hvorved saft og smag bevares. Fisken bliver perfekt tilberedt, og kødet bliver utroligt mørt og saftigt takket være den jævne tilberedningstemperatur. Uanset om du tilbereder en gulerod eller et stykke oksemørbrad, så forvandler SousVide maden til et næringsrigt gourmetmåltid!

Julie Zangenberg står med en Infinite Chef Collection-gryde og anretter maden til stjernekokkene
Electrolux dampovn med SousVide EKS980X

Dampovn med SousVide

Ovnen, der har alt, du har brug for. Fra almindelig varmluft til fire forskellige typer dampprogrammer med fugtsensor, dampkogning, opvarmning og SousVide. Du har også et stilrent display med touchfunktion, der indeholder 220 opskrifter, hvor ovnen automatisk vælger den rigtige temperatur og tid, så den passer til den valgte opskrift. Læs mere om ovnen her.

Electrolux kogeplade med FlexiBridge HOX850F

Den fleksible kogeplade

Vores induktionskogeplade har næsten ingen begrænsninger. Den er bl.a. udstyret med en FlexiBridge-funktion, der gør det nemt for dig at skifte mellem én stor eller flere mindre zoner og få en ensartet varmefordeling lige dér, hvor du vil have den. Derudover kan du bruge kogepladen som en tempereret zone og flytte gryderne for at ændre temperaturen.  


Prøv en skøn grøn smoothie

Masterpiece blender ESB9300

Miks en drink

Imponer gæsterne med en lækker og sund velkomstdrink! Vores Masterpiece-blender har blandt andet en unik PowerTilt-teknologi, som gør, at ingredienserne blandes ved en lavere hastighed, så både friskhed og farve bevares. Med et brugervenligt display kan du nemt se, hvor lang tid der er tilbage, før du få lige nøjagtig den tekstur, du vil have.  

Nærbillede af kokkeforklæde med Electrolux logo og Make Life Delicious logo

Restaurant hjemme hos dig selv

Er du en stjerne i køkkenet og kan godt lide at møde nye mennesker? Så er du simpelthen nødt til at teste AirDine, der er en social dining-tjeneste, der nu er lanceret i hele verden. Det er utroligt nemt, og den har et godt og effektivt karaktersystem for både hjemmekokke og gæster. AirDine-appen kan downloades gratis fra AppStore og GooglePlay – og så er det bare at komme i gang! 

Professionel borddækning

Tallerkner, glas og bestik er en selvfølge, men med et par enkle kneb kan du pifte spisebordet op en helt almindelig onsdag eller imponere til parmiddagen, når weekenden kommer. Det kræver hverken lang tid eller særlige evner at lave en lidt mere spændende borddækning – se vores hurtige tips her.