Madkurser
Events og arrangementer
med god smag
Kom og få en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige, når køkkenchef Rasmus Kibsgaard fra Kibsgaards Culinariteter, jonglerer med lækre råvarer, opskrifter, tips og tricks.
Vi har indrettet en kulinarisk oase, som vi kalder Culinarium, hvor du har mulighed for at eksperimentere med mad og hvidevarer – eventuelt sammen med venner, kollegaer og foreningsmedlemmer. Vi afholder en række forskellige og meget inspirerende kokkeskoler, hvor I laver mad sammen med Rasmus og selvfølgelig slutter af med nyde de kulinariske tryllerier.

Kursus: Kulinarisk Dampaften
Mange års erfaring fra den professionelle kokkeverden viser, at de bedste måltider tilberedes med Sous vide og damp. Maden er fyldt med saft og kraft samtidig med at vigtige næringsstoffer bevares. Med Electrolux damp og kombidamp smelter traditioner og nytænkning sammen i ét produkt, og vejen er banet for den perfekte vært. Du kommer til at opleve, hvor nemt det er at tilberede vanskelige retter i vore nye innovative ovne.