Kursus: Mad med Sous Vide

OBS! Vi er i gang med at udvikle et nyt koncept for vores kurser og derfor er der i øjeblikket lukket for tilmeldingen. Vi regner med at have det nye koncept klar sidst på foråret 2017.

Oplev hvordan rengøringsbehovet reduceres til et minimum, når vacuumposen lægges direkte i ovnen - uden brug af pladskrævende vandbad eller andet udstyr. Du får også tips til hvordan du kan spare tid ved at forberede dine måltider i god tid – og tilberede dem, når det passer dig – f.eks. på en travl hverdag, eller når du skal have mange gæster til middag. På kurset, som koster DKK 499,- pr. person, tilbereder vi sammen en lækker menu. Efter vi har nydt maden, slutter vi af med muligheden for at stille masser af spørgsmål til vores professionelle kok, som kender ovnens funktioner i detaljer.

Hvis du har spørgsmål vedr. brugen af din dampovn i forbindelse med Sous vide, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her.

Du skal være logget på for at kunne sende denne formular. Hvis du er logget på og stadig ikke kan slå op, skal du sørge for, at "Spor ikke" er deaktiveret i dine browserindstillinger.