Vores kokke i Culinarium

I vores Culinarium kan du møde køkkenchef Rasmus Kibsgaard fra Kibsgaards Culinariteter - og kok Lars Askanius, som begge har en bred erfaring fra den professionelle kokkeverden. De står klar til at videregive massevis af gode råd om optimal anvendelse af hvidevarernes spændende og innovative funktioner - og samtidig deler deres viden om råvarer, tilberedning og sammensætning af menuer, så I hurtigt lærer at lave de mest fortryllende retter på egen hånd.
Er du nysgerrig, så kan du læse mere under Culinarium om både vores åbne arrangementer og de muligheder, som vi kan tilbyde virksomheder og foreninger.

Rasmus Kibsgaard

Rasmus Kibsgaard blev udlært på Salllingsund Færgekro i 1998 og har siden opbygget masser erfaring i travle restaurantkøkkener på bl.a. Malling Kro, Restaurant Louise i Odense og Carlton i Århus - og ikke mindst som kok og køkkenchef i de franske alper. De seneste 5 år som fastansat kok i Electrolux Culinarium har Rasmus Kibsgaard parallelt opbygget sin egen virksomhed, Kibsgaards Culinariteter, som i dag varetager bl.a. kokkeskoler og produkttræning for Electrolux:

I Culinarium udfordrer jeg mine gæster med nye tilberedningsmetoder og madlavningsteknikker - og når vi i fællesskab tryller  skønne råvarer - frugt og grøntsager fra Samsø, velhængt kød fra Grambogaard, friskfanget fisk fra den lokale fiskehandler og kvalitetsmel fra danske møllerier - om til velsmagende, udfordrende retter, så oplever jeg igen og igen, hvordan et køkken og god mad spreder en fantastisk stemning!

Vi ses ved komfuret - jeg glæder mig til at lave mad sammen med jer!

- Rasmus Kibsgaard

Lars Askanius

Lars Askanius er født og opvokset på Venø i Limfjorden, hvor passionen og interessen for mad startede allerede, da han - som 14-årig - blev opvasker og køkkenhjælp på Venø Kro. I 1998 kom han i kokkelære på Sallingsund Færgekro - og har siden været både souschef og køkkenchef i både ind- og udland.

Også Lars Askanius driver nu selvstændig konsulentvirksomhed, er fast tilknyttet Culinarium - og har som Rasmus Kibsgaard et indgående kendskab til Electrolux-produkternes features og funktioner. Lars er desuden mangeårig jæger med smag for naturens spisekammer og den danske naturs råvildt og fugle.

Kurser i Culinarium

Du kan vælge mellem en række vidt forskellige og meget inspirerende arrangementer - fælles for dem alle er, at aftenen starter med madlavning og slutter med, at I nyder de kulinariske tryllerier: En god menu, en tapas anretning - måske kombineret med en introduktion til skønne vine!