Spar strøm
Spar strøm

Få styr på energiforbruget

Sænk dit elforbrug og få en grønnere hverdag med energismarte vaner. Nedenfor kan du se nogle af vores energieffektive hvidevarer som bidrager til en mere bæredygtig livsstil. Tip! Brug Youreko-værktøjet, så er du sikker på at finde det mest energieffektive produkt, som giver dig de største besparelser. Læs mere om Youreko.

Hvordan kan vi reducere madspild?

MADLAVNING

Vidste du, at op til 30% af al mad der produceres går til spilde*? Hos Electrolux arbejder vi hele tiden på at reducere madspild ved at udvikle effektive produkter til tilberedning og opbevaring af fødevarer. Vores produkter hjælper dig til at spise sundere via funktioner som bevarer næringsstofferne og reducerer madspild.

 • Perfekt tilberedt lasagne
  Opvarmning med damp

  Reducer dit madspild ved at bruge funktionen "opvarmning med damp".

 • Sammenligning af to æbler
  TwinTech® Total No Frost

  TwinTech® Total No Frost holder optimal luftfugtighed og beskytter dine råvarer mod udtørring. Det bidrager til 60% mindre madspild**.

 • Starter opvaskeprogram
  Øko-opvask med et knaptryk

  Du vælger nemt opvaskeprogram med den smarte slider. Ecometeret oplyser dig om hvordan du optimerer energi- og vandforbruget, og så klarer maskinen resten.

Forlæng dit tøjs levetid

VASK OG TØRRING

I hjemmet står vaskerutinerne normalt for 22% af det daglige vandforbrug. Ved at forlænge levetiden på dit tøj med yderlige ni måneder, kan CO2-, affalds- og vandaftrykket reduceres med mellem 20-30%***. Vores produkter har funktioner som forbedrer din vaskerutine og reducerer miljøbelastningen.

 • AutoDose-rummet
  AutoDose

  Sørger for den rette dosering af vaskemiddel i forhold til vasketøjsmængden. Resultatet er reduceret forurening – og som bonus holder dit bomuldstøj tre gange længere.

 • Tørretumbler med varmepumpe
  Varmepumpe

  Få tøjet til at holde længere takket være vores tørretumblere med varmepumpe.

 • Gentlecare-tromlen
  GentleCare

  Med GentleCare udsættes dit tøj ikke for unødig varme. Det er tøjpleje som får tøjet til at holde længere. Tekstilerne bevarer formen og den lave temperatur hjælper dig med at spare energi.

Ny energimærkning

I marts 2021 trådte nye regler i kraft for energimærkning af hvidevarer. Den nye mærkning er mere omfattende, har strengere krav til Ecodesign, testmetoder og parametre.

Designet med miljøet i tankerne

Som en af de globale ledere i vores branche er vi ikke kun en virksomhed, men også en aktør i samfundet. Hvor end vi er i verden inspirerer Electrolux forbrugere og gør det muligt at leve mere bæredygtigt.

*Kilde: UN SDG, 2018

**Internt test af TwinTech-teknologien med en intern testmetode som måler hydreringsniveauet efter seks dages opbevaring sammenlignet med eget produkt med en fordamper.

*** Læs mere: https://www.electroluxgroup.com/en/make-clothes-last-twice-as-long-with-half-the-environmental-impact-22109/