Tilslut din maskine

My Electrolux Care-app's startguide - sådan kommer du igang

• Step 1

Start My Electrolux Care app. Vælg land og sprog. Opret en konto. Åbn fanen Produkter. Fanen Produkter er i topmenuen (Android) eller bundmenuen (iOS).

• Step 2

2. Tryk på ikonet + for at tilføje et produkt.

• Step 3

3. Vælg den produkttype, der skal oprettes forbindelse til.

• Step 4

4. Sørg for at have navn og adgangskode til hjemmenetværket tilgængelig.

• Step 5

5. Aktiver WiFi på enheden. Aktivér WiFi på maskinen: Se afsnittet WiFi-forbindelse i brugermanualen.

• Choose phone

Startguiden er generel, men bestemte trin gælder kun for: Apple iOS Android OS

• Step 6a

6a. Opret forbindelse til maskinens WiFi. Tryk på Hjem-knappen for at lukke app’en.

• Step 6b

6b. Gå til Indstillinger i iOS, og åbn WiFi. Opret forbindelse til netværket AJ_* og gå tilbage til My Electrolux Care app.

• Step 7

7. App’en opretter forbindelse til din maskine.

• Step 8

8. Vælg det netværk, du ønsker din maskine skal tilsluttes til og indtast adgangskoden.

• Step 9

9. Når netværket er blevet konfigureret, kan du navngive din maskine.

• Du er nu tilsluttet og kan komme i gang med at bruge My Electrolux Care App med din maskine!

En blød silkebluse, der føles fantastisk. Med den tilsluttede My Electrolux Care app plejes alt dit tøj på den helt rette måde. Tilslut blot din app til maskinen, for en smartere og hurtigere vej til ubesværet pleje. Med et enkelt tryk foreslår Care Guide de bedste programmer til dit tøj, mens vores innovative teknologi også kan vaske uld, udendørstøj, silke, sart tøj og tøj, kun beregnet til håndvask. Og endnu bedre er, at det er slut med at skulle læse plejeanvisninger, det tager vi os af.