Støvsugerbørster

Din guide til støvsugertilbehør

Har du nogensinde undret dig over, hvad alle børster som følger med støvsugeren egentlig er til? Sig hej til dine nye bedste venner som er lavet til at hjælpe dig med rengøringen i hjemmet.

Electrolux' 3-i-1

Nogle af vores støvsugere har bare ét eneste tilbehør. Men ingen panik, 3-i-1 er støvsugertilbehørets schweitzerkniv. Den består af tre ting; et almindeligt mundstykke, et aflangt mundstykke og mundstykke som kan vikles ud og bruges til støvsugning af stof - som f.eks. møbler. Det er alt du har brug for, for at holde dit hjem rent. Men hvordan bruger man dem?

Børstemundstykke til at støve af med

Vi begynder med støvsugerebørsten. Den er det helt perfekte tilbehør for at nå rundt til de mest besværlige områder. Med sin bløde børste egner den sig perfekt til at fjerne støv fra vindueskarme, lampeskærme, gulvbrædder osv. Den kan også bruges til at støve lidt mere sarte møbler af med.

Skaftemundstykke

Skaftemundstykket er designet til at komme ind i sprækker og revener, så du kan støvsuge alle smuler om som har gemt sig. Passer perfekt i hjørner, ved radiatorer og mellem sofapuderne.

Mundstykke med børste til møbler i stof

Tilbehøret til stofmøbler hjælper med at gøre dine møbler rene uden, at du skal tænke på at de bliver ridsede eller på anden måde ødelagte. Med det indbyggede plys-overtræk fjerner det støv, snavs og hår fra alle stofmøbler.

Andre gode tips

  • FÅ STYR PÅ ALT SOM HAR VIKLET SIG IND I BØRSTEN
    Mundstykke på støvsuger
  • HOLD DINE POSER OG FILTRE FRISKE
    Støvsugerpose
  • TIPS & TRICKS TIL STØVSUGNINGEN
    Støvsuger