Kvinde i hvid skjorte

Tre tricks til vask af hvide skjorter

I generationer er trends kommet og gået, men den hvide skjorte har altid været på mode. Nu er det enkelt at holde den kridhvid uden, at skulle sende den på renseri.

• Blå skjorte
    1
    Tjek vaskelappen

Inden du begynder at vaske, skal alle knapper knappes op - også manchetknapper og knapper i kraven. Kontrollér de anbefalede vaskeråd, så du har styr på temperatur og håndtering.

• Hvid skjorte
    2
    Vælg dit vaskepulver med omhu

For at din skjorte skal se ny og rigtig hvid ud, skal du bruge et vaskepulver som indeholder blegemiddel.

• Inde i vaskemaskinen
    3
    Sørg for at der er plads tilovers

En god regl er, at der skal kunne være en hånd mellem dit tøj og loftet inden i vaskemaskinen for at beskytte dit tøj mod rester fra vaskepulveret, som forårsages af for meget vask i maskinen.

Få dine skjorter til at føle som nye længere

Dine yndlingsskjorter må stå model til meget. Hverdagslivet kan påvirke og ødelægge netop den der friske og helt hvide følelse, du synes så meget om.For at undgå at skulle stryge for meget, kan du vælge antikrøllefunktionen, når du vasker dine yndlingsskjorter.

Andre gode tips

• Sådan skal du vaske dine jeans
    Mand i jeans
  • Behold dit tøjs waterproof-funktion
    Kvinde som jogger
  • Sådan vasker du dit tøj, så det beholder farven
    Kvinde i kjole