Vedligeholdelse af dit Chillflex Pro klimaanlæg

Senest opdateret 10-08-2023 08:17

Problem

  • Vedligeholdelse af dit ChillFlex klimaanlæg
  • Sådan rengøres filtre på din ChillFlex Air Conditioner
  • Sådan dræner du dit ChillFlex klimaanlæg

Gælder

  • ChillFlex klimaanlæg

Løsning

Der er et par forskellige ting, du skal tjekke under brugen af dit klimaanlæg.

Den første afhænger af, hvordan du dræner apparatet; apparatet opsamler vand under brug, og dette skal tømmes ud af. Hvis du bruger en varmefunktion på dit apparat (bemærk: kun visse modeller har en varmetilstand), vil der samle sig mere vand.

 

På bagsiden af apparatet er der tre forskellige udtag, hvor apparatet kan tømmes.

Det øverste afløb på apparatet er designet til, at apparatet konstant kan tømmes gennem en slange. Dette vil blive brugt ved afløb gennem en væg eller lignende.

Det andet hul, lige under udblæsningen, er  til konstant afløb. Dette bruges sammen med det klare rør, der følger med apparatet, og kan bruges til afløb ind i en beholder.

Det sidste afløb er  er helt i bunden af apparatet i nærheden af, hvor strømkablet går ind i apparatet. Dette er til når du ikke konstant tømmer apparatet. Når P1 vises på displayet på klimaanlægget, er det her, apparatet skal tømmes fra. Anbring blot en bakke under udløbet og skru låget af. Som nævnt før, hvis du bruger apparatet til at varme op, vil dette være mere regelmæssigt.

anden ting, der skal vedligeholdes, er filtrene på apparatet. Der er to separate luftfiltre på apparatet. Apparatet giver dig besked, når filtrene skal efterses, med filterlys på kontrolpanelet.

Et af filtrene er placeret bag dette plastgitter. Træk blot gitteret af ved hjælp af håndtaget i siden, og det vil vippes ned under åbning.


Når det er åbnet, vil du se filteret med sort ramme. Dette kan derefter tages ud og vaskes med vand og derefter sikre, at det er tørret grundigt, før det sættes i igen.Det andet luftfilter på apparatet er placeret bag gitteret i bunden af apparatet. Dette har en enkelt stjerneskrue, der holder denne på plads og som skal fjernes for at få adgang til filteret. Når det åbnes, er der et andet filter svarende til det ovenfor, der skal rengøres med vand og sikre det er helt tørt før det sættes i igen.

Disse tips skal hjælpe med generel vedligeholdelse af dit klimaanlæg. Hvis du har problemer eller fejl med dit apparat, bedes du kontakte os for yderligere support.

Hvis du fandt oplysningerne nyttige, bedes du give os en tommelfinger op nedenfor. Hvis disse oplysninger ikke løste dit spørgsmål, bedes du efterlade en tommelfinger ned og en kommentar om, hvordan du mener, at artiklen kunne forbedres af af vores team. Vær opmærksom på, at vores team løbende gennemgår og redigerer artikler, så konstruktiv feedback er meget nyttig.

Find din brugsanvisning
Find din brugsanvisning

Få hjælp, find instruktioner og anden dokumentation til dit produkt.

Tilbehør og reservedele
Tilbehør og reservedele

Find originale reservedele til dine Electrolux-produkter i vores webshop og få dem leveret til døren.