Varmepumpen er utæt, drypper med vand

Senest opdateret 30-11-2019 06:18

Problem

 • Varmepumpen er utæt og drypper med vand 

Gælder

 • Luft - luft varmepumpe

Løsning

 1. Udedelen.
  Ved normal drift vil der komme vanddryp fra både inde og yder enhed, alt afhængigt af temperaturen udenfor, samt den valgte funktion (Mode).
  Yderenheden vil normalt give kondens fra sig når det er koldt udenfor og man bruger opvarmningsfunktionen. Fra omkring +7C og nedad, kan der komme vand fra denne enhed. Vandet bør komme ud gennem slangen fra indedelen, pos.15 på billedet.

 2. Indedelen.
  Indedelen vil normalt give kondens fra sig når det er varmt udenfor og man bruger varmepumpen som aircondition. Dette vand bør løbe i en slange, monteret på indedelen som derfra løber ud i det fri. Normalt følger denne slange de øvrige rør, ud i det fri. Hvis denne slange er tilstoppet eller på anden måde blokeret, kan vandet dryppe ned, fra inderdelen. Man bør kontakte sin installatør hvis man ikke selv kan lokalisere problemet. Denne fejlfinding er ikke dækket af reklamationsret.

 3. Kontakt kundeservice
  Hvis ovennævnte forslag ikke løste problemet, anbefaler vi at, du kontakter kundeservice.

Tip

Se det store udvalg af originalt tilbehør, reservedele samt rengørings- og plejeprodukter der overholder vores høje kvalitetsstandard og til den rigtige pris i webbutikken her
Bemærk: Afhængigt af problemet kan et servicebesøg, selv under reklamationsperioden, være mod betaling. Reparation på reklamationsret forudsætter at, produktet er korrekt installeret, vedligeholdt, brugt i overensstemmelse med brugsanvisningen og at, udefrakommende hændelser - f.eks.lynnedslag, skadedyr osv. -ikke er årsag til fejl på produktet. Book et besøg af en servicetekniker online her

 

 

Bestil en servicetekniker
Bestil en servicetekniker

Har du brug for hjælp med dit produkt? Så kan du booke en servicetekniker som er ekspert i netop dit Electrolux-produkt og få en professionel og effektiv reparation. Følg linket nedenfor for at registrere og booke dit produkt.

Tilbehør og reservedele
Tilbehør og reservedele

Find originale reservedele til dine Electrolux-produkter i vores webshop og få dem leveret til døren.