Varmepumpen stopper / slukker af sig selv

Senest opdateret 30-11-2019 05:45

Problem

 • Min varmepumpe stopper af sig selv eller går i stå

Gælder

 • Luft - luft varmepumpe

Løsning

 1. Kontroller om timerfunktion er aktiveret.
  Hvis der er et lille "off" symbol ved siden af ur symbolet på fjernbetjeningen, er varmepumpen sat til at slukke på et bestemt tidspunkt.
  Ligeledes, hvis der er et lille ”on” symbol, vil varmepumpen starte af sig selv, på det tidspunkt som man har gemt i fjernbetjeningen.
  Se på billedet hvordan displayet ser ud, når den er programmeret til både at starte og stoppe på bestemte tidspunkter.

 2. Hvis det ikke er hensigten og man ikke ønsker at, den skal starte eller stoppe af sig selv på noget tidspunkt, skal man trykke på "TIMER OFF" og / eller ”TIMER ON” knapperne en eller flere gange, indtil symbolet slukker i displayet på fjernbetjeningen.
  Se billede.

 3. Kontakt kundeservice
  Hvis ovennævnte forslag ikke løste problemet, anbefaler vi at, du kontakter kundeservice.

Tip

Se det store udvalg af originalt tilbehør, reservedele samt rengørings- og plejeprodukter der overholder vores høje kvalitetsstandard og til den rigtige pris i webbutikken her
Bemærk: Afhængigt af problemet kan et servicebesøg, selv under reklamationsperioden, være mod betaling. Reparation på reklamationsret forudsætter at, produktet er korrekt installeret, vedligeholdt, brugt i overensstemmelse med brugsanvisningen og at, udefrakommende hændelser - f.eks.lynnedslag, skadedyr osv. -ikke er årsag til fejl på produktet. Book et besøg af en servicetekniker online her

 

 

Book service
Book service

Har du brug for hjælp med dit produkt? Så kan du booke en servicetekniker som er ekspert i netop dit Electrolux-produkt og få en professionel og effektiv reparation. Følg linket nedenfor for at registrere og booke dit produkt.

Tilbehør og reservedele
Tilbehør og reservedele

Find originale reservedele til dine Electrolux-produkter i vores webshop og få dem leveret til døren.