Electrolux og bæredygtighed

Senest opdateret 26-08-2022 09:23

Problem

Electrolux og bæredygtighed

Løsning

På vej mod et bedre 2030


Som en global leder inden for hvidevareindustrien har Electrolux en fremragende mulighed for at hjælpe med at skabe en mere bæredygtig livsstil og en bedre livskvalitet rundt om i verden.

Vi er ambitiøse i vores mål.

Vi er forpligtet til at være klimaneutrale i hele vores værdikæde inden 2050.

Vi arbejder hele tiden på at være en bedre virksomhed, der opererer sikkert og ressourceeffektivt og reducerer både vores eget og vores leverandørers økologiske fodaftryk. Vi investerer i et mangfoldigt og rummelig personale, hvis drift er baseret på vores stærke etiske grundlag.

Vi stræber efter at skabe bedre løsninger med produkter og tjenester, der gør det muligt for mennesker at spare energi, vand og naturressourcer på daglig basis og samtidig fremme en cirkulær økonomi.

Vores bæredygtige produkter omfatter køleskabe og frysere med 360° funktion, en opvaskemaskine med Quick Select funktion, ovne med forskellige dampfunktioner og Sense kogeplader. Bæredygtighed i vasketøj er repræsenteret af 3D Sense-teknologi, som tillader vask ved 30 grader i stedet for 40 grader, Steam Refres, Autodosering - automatisk dosering af vaske- og afspændingsmiddel og tørretumblere med Delikat pleje.

Gennem Better Living-programmet søger Electrolux at inspirere og gøre det muligt for mennesker over hele verden at træffe valg, der hjælper dem med at leve mere bæredygtigt.

Vi ved, at vi møder udfordringer undervejs. Vi er dog overbevist om, at samarbejdet med forbrugere og andre interessenter vil fortsætte med at skabe positive forandringer.


For mere information, læs mere her og her .