Forbered dig før levering og installation

Senest opdateret 07-03-2023 10:11

Problem

Hvad med installation, afinstallation og yderligere tjenester?

Før installation

Hvordan foregår installation & afinstallation

Løsning

Forbered dig før levering og installation:


Installation kan kun bestilles i forbindelse med levering til hjemmet og kan ikke købes separat. Ved at tilføje installation til din ordre og derefter booke et tidspunkt til udførelse af installation, inden 14-dages fortrydelsesret er udløbet, accepterer du, at installationstjenesten, efter at den er startet, ikke er dækket af fortrydelsesretten. Hvis du vil annullere et køb af et installeret produkt inden fortrydelsesretten, bærer du selv omkostningerne for afinstallering af produktet. 

Transportselskabet (Skanlog), der er hyret af Electrolux, kontakter dig for at bestille en installation. Du modtager derefter bekræftelse på den reserverede tid via e-mail / sms. Husk, at annullering eller ombookning af installationstiden skal finde sted inden for 48 timer før planlagt levering. Ønskes annullering af installation med mindre end 48 timer til den først planlagte installation, skal du booke og betale for en ny installation (DKK 395). 

Når du installerer hvidevarer, er afinstallation af dine gamle hvidevarer inkluderet, og vi har også mulighed for at transportere dine gamle hvidevarer tilbage til genbrug. Husk at booke tjenesten "Vi tager dine gamle hvidevarer med til genbrugsstationen" (DKK 299) og servicen "Installation" i din ordre, hvis disse tjenester ønskes.


Før du tilføjer installation til din ordre, er det vigtigt at du læser vores installationsbetingelser nedenfor:

- Installatøren foretager ingen ændringer i kundens ejendom for at produktet skal passe eller installeres.

- Sørg for, at der er nok plads til produktet, hvor det skal installeres.

- Fjern brandfarligt materiale på installationsstedet.

- Tilfælde hvor installatøren eller speditøren finder, at et arbejde ikke kan udføres på grund af risikoen for personskade eller miljøskader, har installatøren / speditøren ret til at afbryde arbejdet. Nyt installationstidspunkt kan derefter bestilles af kunden til en pris af DKK 395.


Læs nedenfor, hvad der gælder for din produktkategori:


Opvaskemaskine: Sørg for at højden på opvaskemaskinen svarer til højden på de andre bordplader og køkkenskabe. Sørg for, at der er plads nok til produktet, hvor det skal installeres. Ved nye installationer skal sokkelen og ethvert køkkenskab fjernes. Elektricitet, koldt vand og spildevand skal være tilgængeligt. Opvaskemaskinen må ikke være længere end 1,2 meter fra tilkobling til vand og afløbet, da slangerne ikke længere er tilstrækkelige. Huller til kabler og slanger skal bores i køkkenskabene. Hvis den opvaskemaskine, der skal installeres, er udstyret med et "Aquastop", er det nødvendigt, at hullet er ca. 10 cm i diameter. Der skal være en fungerende ballofix (afspærringsventil) ved vandtilslutningen. Opvaskemaskinen leveres uden tilbehør såsom drypbakke. Du er velkommen til at købe en drypbakke på vores webshop (Shop.electrolux.dk).


Indbygget ovn og kogeplade: Sørg for, at der er nok plads til produktet, hvor det skal installeres. Fjern brandfarligt materiale på installationsstedet. Sørg for, at stikkontakter er inden for 0,5 meters rækkevidde af det produkt, der skal installeres.


Komfur: Sørg for, at komfurets højde svarer til højden på resten af bordpladerne og køkkenskabene. Sørg for, at der er nok plads til produktet, hvor det skal installeres. Kontroller, at den korrekte spænding trækkes til det nye komfur, dette gøres nemmest ved at se i stikskabet, hvor stik går til komfuret; Kogeplader og nogle ovne kræver 0-A. Hældning kræver normalt 2-faser og 0, nogle tager 3-faser og 0. Ovne er normalt forbundet enten ren 3-fase uden 0 eller med 2-3 faser med 0.


Køleskab / Fryseskab / kølefryseskab: Sørg for, at der er plads nok til produktet, hvor det skal installeres. Køleskabet / fryseren med vandtilslutning må ikke være længere end 3 meter fra vandudløbet, da slangerne ikke længere er tilstrækkelige. Køleskab / fryser leveres uden tilbehør såsom drypbakke. Du er velkommen til at købe en drypbakke på vores webshop. Kontroller, hvilken retning døren skal være i, i hjemmet. Dørhæng kan købes og skal ske i forbindelse med bestilling. Ved installation af et fuldt eller halvintegreret produkt, kan vi ikke hjælpe med installation af trædøre og lignende.


Vaskemaskine: Se om der er nok plads til produktet, hvor det skal installeres. Vaskemaskinen må ikke være længere end 1,2 meter fra tilkobling til koldt vand og afløb, da slangerne ikke længere er tilstrækkelige. Der skal være en fungerende ballofix (afspærringsventil) ved vandtilslutningen. Hvis tørretumbleren skal monteres oven på vaskemaskinen, skal kunden købe et monteringssæt til samling af maskinerne med hinanden (sammenbygningsbeslag). Du er velkommen til at købe monteringssæt på vores webshop (Shop.electrolux.dk).


Tørretumbler: Sørg for, at der er nok plads til produktet, hvor det skal installeres. Hvis tørretumbleren skal monteres oven på vaskemaskinen, skal kunden købe et monteringssæt til samling af maskinerne med hinanden (sammenbygningsbeslag). 


Hvis installationen ikke kan udføres, fordi noget af det ovenstående ikke er forberedt, finder installationen ikke sted. Et nyt tidspunkt for installation kan derefter bookes af dig til en pris på DKK 395.


Tjek venligst produktet og emballagen, når transportøren levere produktet hos dig. Hvis du finder nogen skader eller ridser på produktet - informere venligst transportøren på stedet og sørge for, at det bliver noteret på fragtbrevet


Følg nedenstående links for at kontakte os, eller hvis du vil læse mere om betingelserne:


Electrolux

https://www.electrolux.dk/support/contact-us/

https://www.electrolux.dk/overlays/shop-terms-and-conditions/


AEG

https://www.aeg.dk/support/contact-us/

https://www.aeg.dk/overlays/shop-terms-and-conditions/