Hjemmelevering med indbæring

Senest opdateret 26-08-2022 08:45

Problem

Levering til hjemme adresse

Hjemme levering

Levering med indbæring

Indbæring

Gælder

Hjemmelevering med indbæring

Leveringstid: Efter aftale med distributør, (ikke muligt i weekenden og på helligdage)

Lokale begrænsninger: I samarbejde med vores Transportfirma tilbyder vi gratis levering af hvidevarer med levering til et bestemt sted i hele Danmark. Dog med undtagelse af øer, der ikke er tilgængelige via bro. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi kan levere til dig, er du velkommen til at kontakte Electrolux kundeservice via chat, e-mail eller telefon, så hjælper vi dig.

Hvis du ønsker at få din ordre sendt med færge, skal du selv arrangere dette. Du skal blot gøre os opmærksom på, hvem du har valgt til at få dine produkter fragtet til dig. Herefter vil vi sende dine bestilte varer fra Electrolux og til speditøren du har valgt. Husk, at du er ansvarlig for de bestilte varer, og at disse anses for at være leveret til dig, da de blev afleveret fra Electrolux til speditøren. 

Transportfirmaet kontakter dig for at booke leveringstid. Du modtager derefter bekræftelse på den reserverede tid via e-mail eller sms. 

Du skal være hjemme inden for det aftalte tidsinterval og være tilgængelig på det angivne telefonnummer. Husk, at annullering eller ombooking af leveringstid skal ske senest 48 timer før den planlagte levering. Hvis leveringen ikke kan gennemføres som aftalt, kan du bestille en ny levering. Omkostning til en ny levering er DKK 349.


Vigtigt at huske på, når du bestiller med hjemmelevering:

  • Du skal informere om ting, der kan have påvirkning på leveringen; såsom ujævne veje, dørkoder, etage, elevator, smalle/ stejle trapper osv.
  • Levering vil finde sted så langt en lastbil kan køre, og transportfirmaet kan ikke tage ansvar for forhindringer langs vejen, såsom låste barrierer eller lignende forhindringer. Manglende meddelelse om levering eller leveringshindringer på forhånd kan resultere i at levering af en bestilt vare, ikke udføres.
  • Når leveringen aflæsses fra lastbilen, transporteres produktet til det ønskede rum i dit hjem. I nogle tilfælde kan transportfirmaet have brug for hjælp under leveringen.
  • Chaufførerne tager ikke skoene af på grund af sikkerhed i arbejdsmiljøet. Det er derfor vigtigt, at du beskytter gulvet og også overflader omkring, hvor produktet skal placeres, og eventuelle passager.
  • Det skal være muligt at fremvise identifikation af køberen, ved levering.
  • I tilfælde, hvor en anden person end køberen skal modtage varerne, skal den pågældende være myndig (18 år) og fremvise både sit eget, og købers id.

Løsning

Læs mere om vores leveringsbetingelser på nedenstående link:


Electrolux:

https://www.electrolux.dk/overlays/shop-terms-and-conditions/


AEG:

https://www.aeg.dk/overlays/shop-terms-and-conditions/