Hvis jeg fortryder mit køb, hvordan gør jeg det?

Senest opdateret 20-01-2021 09:08

Problem

Hvis jeg fortryder mit køb, hvordan gør jeg det?

Fortrydelsesret

Fortryder mit køb

Returnering

Gælder

www.electrolux.dk & www.aeg.dk 

Løsning

Når du bestiller fra www.electrolux.dk eller www.aeg.dk, har du som forbruger altid 14-dages fortrydelsesret i henhold til købeloven. 

Tidspunktet beregnes fra den dag, du modtager varen. For at gøre brug af din fortrydelsesret skal du være i stand til at vise, at du har fortrudt inden for denne tidsperiode og underrette Electrolux om, at du har fortrudt dit køb.

Har du bestilt installation, fjernelse af gamle hvidevarer til genbrug og denne service er udført inden fortrydelsesretten er udløbet, er servicen ikke dækket af fortrydelsesretten. 

Hvis du har fortrudt dit køb, og du vil udøve fortrydelsesretten, skal produktet returneres til Electrolux inden for 14 dage fra det tidspunkt, hvor du meddelte din beslutning om at annullere dit køb. Husk, at du som forbruger er ansvarlig for transportrisikoen for produktet, indtil vi har modtaget det.

Følgende gælder også for returnering af produkter:

Hvidevarer: Hvis du vælger at booke returforsendelse via Electrolux, overtager vi transportrisikoen, når vor transportør har modtaget produktet.

Små apparater via postNord: Gem altid din leveringskvittering og sørg for, at varen er pakket godt.

Refusionen er det du har betalt for produktet, foretages senest 14 dage efter, at vi har modtaget det returnerede produkt eller modtaget bevis for, at produktet er sendt tilbage til Elecrolux. Hvis du har valgt en dyrere leveringsmetode end standardforsendelse i forbindelse med levering, refunderes forskellen for det dyrere leveringsalternativ ikke. Leveringsomkostningerne refunderes heller ikke for delvise returneringer. Vi forbeholder os ret til i tilfælde af tilbagebetaling at fratrække eventuelle afskrivninger, der er opstået som et resultat af, at produktet håndteres på en måde, der går ud over, hvad der er nødvendigt for at undersøge produktets egenskaber eller funktion. Bemærk, at en sådan reduktion i værdi kan udgøre den samlede pris for varen.

For at udøve din fortrydelsesret skal du først kontakte os / Electrolux angående din retur, og dette skal gøres inden for 14 dage efter modtagelse af din vare. Du som forbruger er ansvarlig for transportsikkerheden af produktet, indtil Electrolux har modtaget det. 

Har du betalt for din vare, vil pengene først gå retur på din konto efter vi har godkendt returen, samt modtaget produktet.

Følg nedenstående links for at kontakte os, eller hvis du vil læse mere om betingelserne i forbindelse med, at du har fortrudt dit køb: 


Electrolux
https://www.electrolux.dk/support/contact-us/
https://www.electrolux.dk/overlays/shop-terms-and-conditions/

AEG
https://www.aeg.dk/support/contact-us/
https://www.aeg.dk/overlays/shop-terms-and-conditions/