Hvis jeg fortryder mit køb, hvordan gør jeg det?

Senest opdateret 20-05-2022 15:29

Problem

Hvis jeg fortryder mit køb, hvordan gør jeg det?

Fortrydelsesret

Fortryder mit køb

Returnering

Gælder

www.electrolux.dk & www.aeg.dk 

Løsning

Når du bestiller fra www.electrolux.dk eller www.aeg.dk, har du som forbruger altid 14-dages fortrydelsesret i henhold til købeloven. 

Tidspunktet beregnes fra den dag, du modtager varen. For at gøre brug af din fortrydelsesret skal du være i stand til at vise, at du har fortrudt inden for denne tidsperiode og underrette Electrolux om, at du har fortrudt dit køb.

Har du bestilt installation, fjernelse af gamle hvidevarer til genbrug og denne service er udført inden fortrydelsesretten er udløbet, er servicen ikke dækket af fortrydelsesretten. 

Hvis du har fortrudt dit køb, og du vil udøve fortrydelsesretten, skal du først kontakte Electrolux angående din retur, og dette skal gøres inden for 14 dage efter modtagelse af din vare. Du som forbruger er ansvarlig for transportrisikoen af produktet, indtil Electrolux har modtaget det.

Følgende gælder for returnering af hvidevarer & små apparater:

Hvidevarer: Hvis du vælger at booke returforsendelse via Electrolux, overtager vi transportrisikoen, når vor transportør har modtaget produktet.

Returnering af små apparater via postNord: Det er vigtigt, at du gemmer din leveringskvittering som grundlag for returnering og sørger for, at varen er pakket godt ind, så du minimere risikoen for transportskade.

Refusionen er det du har betalt for produktet, foretages senest 14 dage efter, at vi har modtaget det returnerede produkt eller modtaget bevis for, at produktet er sendt tilbage til Electrolux. Hvis du har valgt en dyrere leveringsmetode end standardforsendelse i forbindelse med levering, refunderes forskellen for det dyrere leveringsalternativ ikke. Leveringsomkostning refunderes heller ikke for delvise returneringer.

Har du betalt for din vare, vil pengene først gå retur på din konto efter vi har godkendt returen, samt modtaget produktet.

Følg nedenstående links for at kontakte os, eller hvis du vil læse mere om betingelserne i forbindelse med, at du har fortrudt dit køb: 


Electrolux
https://www.electrolux.dk/support/contact-us/
https://www.electrolux.dk/overlays/shop-terms-and-conditions/

AEG
https://www.aeg.dk/support/contact-us/
https://www.aeg.dk/overlays/shop-terms-and-conditions/