30 dages returret på dit uåbnede produkt (Gælder kun webordre)

Senest opdateret 03-02-2021 11:01

Problem

30 dages returret på dit uåbnede produkt 

Kan jeg returnere min hvidevarer indenfor 30 dage

Returret

Returretsgaranti

Gælder

www.electrolux.dk & www.aeg.dk 

Forbrugere

Løsning

Når du som forbrugere køber et produkt på vores webshop, får du som forbruger altid 30 dages returret på dit uåbnede produkt. De 30 dage gælder fra den dag du modtager dit produkt. Kontakt vores kundeservice for at få hjælp via chat, telefon eller mail. For at du kan benytte dig af din returret, skal produktet returneres uåbnet, komplet og i original emballage og være ubrugt. Du skal også kunne fremvise en kvittering eller ordrebekræftelse samt bevis for betaling for den vare, du ønsker at returnere. 

30 dags returretsgaranti på uåbnede produkt gælder ikke for erhvervskunder.

Hvidevarer: Husk at du som forbruger bærer den risiko, der kan være forbundet med transporten af produktet, indtil Electrolux har modtaget det. Hvis du vælger at booke returforsendelse via Electrolux, bærer vi den risiko der kan være forbundet med transporten af dit produkt.  

Småapparater via PostNord: Husk at du som forbruger bærer den risiko, der kan være forbundet med transporten af produktet, indtil Electrolux har modtaget det. Gem altid din leveringskvittering, og sørg for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Så snart vi har modtaget dit produkt, vil du inden for 14 dage få dine penge retur. Refusionen udgør det beløb du har betalt for produktet, inklusiv eventuelle leveringsomkostninger, minus returforsendelsesbeløbet - med mindre andet er aftalt. 

Har du valgt anden leveringsmetode end standardforsendelsen i forbindelse med levering af dit produkt, vil du ikke få refunderet differencen her i mellem. Leveringsomkostningerne refunderes heller ikke for delvise returneringer.

Den 30 dages returret gælder ikke for tjenester bestilt sammen med et produkt (såsom installation), hvis disse helt eller delvist allerede er udført af Electrolux eller en tjenesteudbyder, der er ansat af Electrolux.

Kontakt os via chat, e-mail eller telefon, så hjælper vi dig, hvis du vil returnere dit produkt.

Electrolux:

https://www.electrolux.dk/support/contact-us/  

AEG:

https://www.aeg.dk/support/contact-us/


Læs mere om din 30 dages returret på dit uåbnede produkt punkt 10.1:

Electrolux:

https://www.electrolux.dk/overlays/shop-terms-and-conditions/.

AEG:

https://www.aeg.dk/overlays/shop-terms-and-conditions/