Bortskaffelse af dine gamle produkter

Senest opdateret 14-01-2021 12:31

Problem

Bortskaffelse af dine gamle apperater

Bortskaffelse

Bortskaffelse af dine gamle hvidevarer

Bortskaffelse af dine gamle produkter

Skrot

Skrotning

Skrotning af mit gamle produkt

Hvad gør jeg med gamle produkter

Gælder

Hvidevarer webshop


Løsning

Når du bestiller levering med eller uden installation, har vi muligheden for at tilbyde dig fjernelse af dine gamle, tilsvarende hvidevarer til genbrug. Ved at krydse af i boksen "bortskaffelse af dine gamle hvidevarer til genbrug" til din ordre, vil vi tage dit gamle produkt med til genbrug.


Hvis du har bestilt installation af dine nye hvidevarer, er afinstallation af dine gamle, tilsvarende hvidevarer inkluderet, og vi har også mulighed for at tage de gamle hvidevarer tilbage til genbrug. Husk at tilføje tjenesten "Bortskaffelse af dine gamle hvidevarer til genbrug" for at det vil blive inkluderet som en del af din ordre.


Hvis du ikke har bestilt installation af dine nye hvidevarer, men kun hjemmelevering med levering, kan vi stadig tilbyde bortskaffelse af dine gamle, tilsvarende hvidevarer til genbrug. Du er ansvarlig for at sikre, at dine gamle hvidevarer, der skal transporteres til genbrug, er afbrudt og frit kan medbringes. Også her skal du tilføje tjenesten "Bortskaffelse af dine gamle hvidevarer til genbrug" til din ordre for at dette skal medtages.


Det er vigtigt at huske, når du bortskaffer dine gamle hvidevarer til genbrug, at:

  • Dine gamle hvidevarer skal være afinstalleret, når vi ankommer, såfremt du ikke har bestilt montering af dit nye produkt.
  • Er det en hvidevare, der har håndteret vand som f.eks en vaskemaskine, skal den tømmes for vand.
  • Hvis det er et køle eller fryse produkt, skal det være optøet bedst muligt.


Bortskaffelse af dine gamle hvidevarer til genbrug kan kun finde sted i forbindelse med levering til hjemmet og kan ikke købes separat.


For mere information se vores købsbetingelser: 

Electrolux:

https://www.electrolux.dk/overlays/shop-terms-and-conditions/

AEG:

https://www.aeg.dk/overlays/shop-terms-and-conditions/