Min fryser - fryser for meget

Senest opdateret 13-01-2020 07:26

Problem

 • Temperaturen er lavere end -18 grader i min fryser

Gælder

 • Køle-/fryseskab
 • Fryser
 • Kummefryser

Løsning

 1. Hvis temperaturen i din fryser er mellem -18 °C. til  -27 °C er det normalt og ikke fejl på fryseren.
  Ved måling af temperatur i fryseren, bør du overveje følgende:

  - Temperaturen varierer forskellige steder i fryseren, især afhængigt af om du måler lufttemperaturen eller temperaturen i madvarerene. Forskellen mellem de varmeste og de koldeste madvarer kan være 6 - 9 grader. Det varmeste sted er generelt i et hjørne foran ved døren (forudsat skabet er tæt pakket).

  - For være sikker på der er mindst minus 18 grader i hele fryseren, skal der måles i midten af skabet imellem madvarerene (ikke direkte på hylden eller tæt på køleflader)

  - Hvis fryseren har et termometer af en slags (mekanisk, LED eller numerisk display), så er det kalibreret til at vise den varmeste temperatur i madvarerne. Det vil sige det varmeste sted foran ved døren.I resten af fryseren vil temperaturen være væsentligt lavere. Hvis man selv måler temperaturen i midten af fryseren vil dit termometer typisk vise ca. -23 til -27 grader når termometer viser -18 °C. i f.eks. displayet på skabet.

Tip

 • Se det store udvalg af originalt tilbehør, reservedele samt rengørings- og plejeprodukter der overholder vores høje kvalitetsstandard og til den rigtige pris i webbutikken.
Tilbehør og reservedele
Tilbehør og reservedele

Find originale reservedele til dine Electrolux-produkter i vores webshop og få dem leveret til døren.