Hvordan vender jeg døren på mit køle-fryseskab

Senest opdateret 21-05-2020 14:51

Problem

• Dørvending på kølefryseskab
  • Kan jeg vende døren på mit kølefryseskab

Gælder

• Køl-/fryseskab
  • Køle fryseskab
  • Køle-fryseskab
  • Kølfrys

Løsning

1. Generelt er det muligt at vende en køle- eller fryseskabsdør.  Du kan se hvordan det gøres på dit skab i din brugsanvisning .
    Du kan hente din brugermanual her.

2. Finder du ikke den ønskede hjælp brugermanualen, anbefaler vi, at du kontakter vores Kundeservice som kan hjælpe dig med mere information om dørvending..

Tip

• Se det store udvalg af originalt tilbehør, reservedele samt rengørings- og plejeprodukter der overholder vores høje kvalitetsstandard og til den rigtige pris i webbutikken
Tilbehør og reservedele
Tilbehør og reservedele

Find originale reservedele til dine Electrolux-produkter i vores webshop og få dem leveret til døren.

Skriv en anmeldelse
Skriv en anmeldelse

Din mening er vigtig for os. Vi sætter pris på at du tager dig tid til at skrive, og vi opmuntrer dig til at skrive en anmeldelse som afspejler netop din oplevelse af produktet.