Det sprøjter ved tapning af vand på køleskab

Senest opdateret 25-01-2020 04:06

Problem

 •  Det n sprutter, hvæser eller sprutter når jeg tapper vand på køleskabet

Gælder

 • Køleskab med vanddispenser
 • Source / AquaFizz

Løsning

 1. Årsagen til det sprutter, hvæser, larmer og utætheder når man monteret en ny kulsyre flaske er det oftest kulsyre patronen / flasken som er forkert eller overtryk i vandsystemet.

 2. Adapteren på flasken skal være spændt godt til, før flasken monteres i skabet.

 3. Skabe med vandpumpe ( man kan høre en pumpe starte når der tappes almindeligt vand)
  Hvis vand dispenseren sprutter og hvæser med for højt tryk eller kulsyreflasken er utæt og tømmes hurtigt, kan årsagen være at kulsyre flasken er forkert.
  Brug istedet en gaspatron fra AGA / Linde

  Du kan finde den rigtige patron i vores webshop her

 4. Skabe uden vandpumpe. Hvis vand dispenseren sprutter og hvæser med for højt tryk kan årsagen være overtyk i vandbeholderen. Dette kan forekomme hvis dispenseren ikke bruges særlig ofte. Problemet kan løses ved at afmontere Co2 – kulsyrepatronen og lukke for vandet. (vandhanetilslutning) Tap kulsyrevand indtil vandbeholderen er tømt for kulsyrevand. (indtil der ikke kommer mere kulsyrevand) Monter kulsyrepatron igen åben for vandet igen. Udluft systemet ved at vælge kulsyrevand og tappe ca. 2 L vand for at fjerne eventuel luft.
  Hvis flasken er utæt eller tømmes hurtigt kan årsagen være at kulsyre flasken er forkert.

 5. Hvis ovenstående ikke løste problemet, anbefaler vi at du booker besøg af en vores specialuddannede serviceteknikere.
  Du kan døgnet rundt nemt bestille et servicebesøg online, og selv vælge den ønskede dato for besøget.
Book service
Book service

Har du brug for hjælp med dit produkt? Så kan du booke en servicetekniker som er ekspert i netop dit Electrolux-produkt og få en professionel og effektiv reparation. Følg linket nedenfor for at registrere og booke dit produkt.