Fem nemme trin til at oprette forbindelse

Senest opdateret 10-11-2021 22:49

Tillykke med dit nye Electrolux-køb. For at få det fulde udbytte af dit nye produkt skal du blot følge de enkle trin nedenfor og oprette forbindelse til My Electrolux Kitchen-appen.

Trin 1

Download My Electrolux Kitchen-appen. Opret konto og log ind.

Trin #2

Tænd for køleskabet.

Trin #3

Tryk og hold inde i 3 sekunder for at aktivere den trådløse forbindelse.

Trin #4A

Start min Electrolux Kitchen-appen og klik på '+' for at tilføje et produkt og vælg 'Køleskab',' fryser'.

Trin #4B

Hvis appen ikke kan finde produktet i første omgang, skal du tage stikket, tilslutte produktet igen og genstarte fra trin #1.

Trin #5

Følg instruktionerne i appen.

Følg videoinstruktionerne nedenfor, hvis du bruger IOS:

Følg videovejledningen nedenfor, hvis du bruger Android: