Transportvejledning til køleskab og fryseskab

Senest opdateret 25-10-2022 11:00

Problem

• Hvordan skal fryseren transporteres
  • Hvordan skal køleskabet transporteres
  • Hvordan skal du transportere et køle-fryseskab?
  • Transportvejledning til køleskabet

Gælder

• Køleskabe
  • Frysere
  • Køle/fryseskab

Løsning

• Hvis vertikal transport ikke er mulig, skal køleskabet altid transporteres på bagsiden.
  • Et min. 15 cm platform (platformshøjde) i toppen af enheden er tilstrækkelig, når bilen/vognen er vandret.
  • Der skal tages hensyn til terrænændringer. For eksempel en stejl ned ad bakke.
  • Efter transport skal du vente mindst 4 timer, før du tilslutter enheden til det elektriske netværk (olien løber tilbage til kompressoren).
  • Ventetiden er også nævnt i brugermanualen

Hvis du fandt følgende oplysninger nyttige, bedes du give os en tommelfinger op nedenfor. Hvis disse oplysninger ikke løste dit spørgsmål, er al konstruktiv feedback velkommen

Bestil en servicetekniker
Bestil en servicetekniker

Har du brug for hjælp med dit produkt? Så kan du booke en servicetekniker som er ekspert i netop dit Electrolux-produkt og få en professionel og effektiv reparation. Følg linket nedenfor for at registrere og booke dit produkt.

Skriv en anmeldelse
Skriv en anmeldelse

Din mening er vigtig for os. Vi sætter pris på at du tager dig tid til at skrive, og vi opmuntrer dig til at skrive en anmeldelse som afspejler netop din oplevelse af produktet.